13 Minuman Anda Tidak Perlu, Pernah Minum

gambar

Getty Images

Dan kita sudah selesai di sini.

gambar

Jus buah Pasteurized

Masalah terbesar dengan jus buah adalah bahawa satu atau dua cenderung mengandung buah yang lebih banyak daripada yang biasa anda makan dalam satu duduk. Dan semua buah-buahan itu mengandungi gula yang dapat menjangkau kalori kalori dengan cepat. Tetapi anda mungkin tidak – dan pastinya tidak perlu – merapat segelas OJ dan memanggilnya makan. Jus tidak mengandungi serat pengisian yang terdapat dalam buah, protein, dan lemak – jadi ia sangat tidak seimbang.

gambar

Susu konvensional

Perbezaan antara susu konvensional dan organik adalah bahawa bekas mungkin mengandungi estrogen, kerana ia berasal dari lembu yang dirawat dengan hormon. Pakar bimbang bahawa hormon seks tambahan yang memakan ini boleh membuat anda lebih mudah terdedah kepada kanser tertentu. Sesetengah penyelidikan menghubungkan penggunaan susu kepada kanser payudara, ovari, dan rahim yang lebih tinggi – itulah sebabnya ahli diet berdaftar Isabel Smith mengesyorkan produk tenusu organik (terutama untuk peminum susu besar).

gambar

Susu Tanpa Susu Lembut

Ya, susu tanpa susu adalah rahmat bagi orang-orang yang tidak bertoleransi laktosa yang mahukan biji / kopi / kue mereka dengan susu. Tetapi banyak jenama berperisa dimuatkan dengan kalori kosong, dan ada yang mengandungi carrageenan, agen penebalan yang berasal dari rumpai laut yang boleh mengganggu sistem pencernaan anda. Smith mencadangkan untuk pergi tanpa susu tanpa polimer atau vanili tanpa rasa tenusu yang organik atau bebas daripada GMOs.

gambar

Zero-Calorie, Minuman Buatan-Buatan

Sekiranya produk yang lazat nampaknya terlalu baik, mungkin adalah: Minuman sukan yang mencicipi manis, teh es, dan soda yang misteri tanpa kalori sering mengandungi bahan kimia, pewarna buatan, dan pemanis tiruan yang mungkin kelihatan memuaskan gigi manis anda , tetapi sebenarnya tidak mengisi anda. Sekiranya jenis ini hadir (semak saja label bahan), Smith mengatakan ia boleh merosakkan keseimbangan bakteria di usus anda – yang memainkan peranan yang besar dalam peraturan berat badan, menurut penyelidikan baru-baru ini. Untuk memainkannya dengan selamat, minum air dan meningkatkan perisa dengan memerah lemon atau beberapa buah beku.

gambar

Cola biasa

Soda lurus adalah berperisa dengan gula yang menyumbang kalori tanpa nutrien. Soda gelap juga mungkin mengandungi asid fosforik, yang mengurangkan jumlah kalsium badan anda menyerap, akhirnya melemahkan tulang anda dan meningkatkan risiko kecederaan sekarang, dan kemudian osteoporosis. Jika anda akan minum soda tidak kira apa yang anda baca, pergi untuk yang mengandungi gula paling rendah yang anda boleh cari, Smith mencadangkan, dan pastikan ia dibuat dengan rasa semula jadi dan tanpa tambahan bahan kimia.

gambar

Betulkan kafein berukuran Venti

Kopi secara besar-besaran akan membangkitkan semangat anda – tetapi selepas anda menjerit sepanjang pagi anda, semua kafein ini boleh merosakkan dengan jadual tidur anda dan sistem saraf (hello, shake kopi). Sekiranya mata anda tidak dibuka sepenuhnya tanpa kafein, secara beransur-ansur skala saiznya, atau cuba setengah kafe.

gambar

Minuman Beralkohol Premixed

Semasa premixed, koktel botol adalah mudah dan genius yang gila dalam hak mereka sendiri, mereka sering penuh dengan bahan pengawet dan cara gula lebih daripada mana-mana orang yang waras akan menjadi minuman buatan sendiri. Daripada menetap untuk margarita twist-off, campurkan tequila dengan jus limau dan soda di rumah (atau pesanan di mana-mana bar).

gambar

Minyak Milks dan Minuman Protein Pra-Made

Kecuali anda seorang atlit * ~ eLiTe ~, anda mungkin tidak perlu menggosok protein tambahan. (Kebanyakan wanita hanya memerlukan kira-kira 46 gram setiap hari.) Selain itu, makanan yang dibuat dari makanan keseluruhannya sememangnya lebih memuaskan daripada minum pengganti makanan buatan makmal, yang mengandungi gula dan tuhan tahu apa perasa lain. Jika anda seorang sopan santun dan lakukan lebih suka minum kalori anda, cuba serbuk protein tanpa rasa, susu badam tanpa gula, dan buah-buahan untuk kombo berperisa yang bebas dari bahan tambahan, kata Smith.

gambar

Minuman Sukan dan Minuman Pengganti Elektrolit

Minuman ini mengandungi warna tiruan dan pemanis yang hanya tidak layak sebagai makanan. Bagi bukan atlet yang ingin menyusu hangover atau menambah cecair selepas kelas kecergasan yang berkeringat super, minum air atau air kelapa yang tidak berpeluang, yang merupakan sumber semula jadi elektrolit yang cenderung mengandungi kurang aditif. (Atlet ketahanan adalah satu-satunya yang memerlukan minuman sukan khas, kata Smith.)

gambar

Getty Images
Minuman Kopi Fancy

Maaf: Frappuccinos adalah sejenis bom gula yang mengandungi beratus-ratus kalori kosong – jadi merawat petang anda boleh berakhir dengan lebih banyak kalori daripada makan tengah hari anda. Melekat pada barangan asas – kopi, teh, cappuccino, dan pilihan skim tanpa tambahan pemanis pasir buatan. (Atau rujuk senarai ini untuk minuman kopi yang tidak dimuatkan dengan gula.)

gambar

Botol Air Panas

Haba boleh menurunkan plastik, dan pakar bimbang bahawa ini boleh menyebabkan bahan kimia lintah ke dalam air. Sekiranya anda minum air yang terkontaminasi secara teratur, ini boleh mengganggu hormon anda dan meningkatkan risiko risiko kanser dan masalah reproduktif.

gambar

Kelab Soda

Tidak seperti seltzer (yang hanya air dengan gelembung), soda kelab dan beberapa air mineral boleh menjadi sumber natrium yang licin, dengan 50 miligram setiap hidangan. Cari jenis bebas natrium dengan rasa semulajadi, jika anda berada di dalamnya. Dan perhatikan jenama yang mengandungi bahan kimia, yang akan disenaraikan di label. Satu lagi perkara: Anda tidak mahu mendapatkan semua cecair dari air berbuih – ia boleh kurang menghidratkan daripada air lurus, kata Smith.

gambar

Juice Made From Concentrate

“Dibuat dari tumpuan” adalah cara mewah untuk mengatakan “diproses,” Smith menerangkan. Dan itu bererti produk itu boleh mengandungi – anda meneka – bahan kimia yang mungkin dan gula yang berlebihan. Sebagai peraturan umum, lebih segar lagi pilihan yang lebih baik.

gambar

Artis Amerika

Jangan lupa untuk Pin ini minuman menakutkan dan berkongsi dengan rakan-rakan!