5 Perkara Ali Larter Adakah Menginap Dalam Bentuk ‘Varsity Blues’

Telah 18 tahun sejak pelakon Ali Larter membuat rahang jatuh Blues Varsity – Dan untuk melihatnya hari ini, anda mungkin fikir dia telah menyembunyikan pancutan remaja. Atau tidur di dalam bilik Cryogenic. Tetapi, untuk penulis buku masak dan ibu dua, tetap bersesuaian adalah cuba mencuba yang terbaik untuk kekal sihat – dan menjadi baik dengan cukup baik.

Dia Percaya Di Sarapan Kedua.

Larter tidak melakukan rutin, tiga kali makan sehari. Sebaliknya, dia lebih suka makan 5 hingga 6 hidangan yang lebih kecil. Itu bersebelahan dengan sarapan pagi awal, snek tengah pagi atau jus hijau, makan tengah hari yang kecil, snek tengah hari dan makan malam.

Ali Larter

Rachel Murray

Dia Cuti Setiap Peraturan Apabila Ia Datang Untuk Makan Bersih.

Selepas dua bulan tanpa henti perjalanan, peristiwa, dan makan keluar, Larter mahu memberi rehat kepada tubuhnya. “Saya tidak makan dengan baik atau menjaga diri saya sendiri, jadi saya perlu memudahkan perkara,” katanya.

The Revelry Dapur Penulis memulakan Program Bersih, memotong alkohol, gula, dan tenusu. Rejimen 21 hari melibatkan memulakan dan mengakhiri hari dengan pelepasan yang diluluskan pelan, serta suplemen dan probiotik, dan tanpa lemak, makan tengahari rendah karbohidrat.

Lihat siaran ini di Instagram

Selamat hari minggu! Saya Hari 6 dari program @clean dan saya menyeret pantat saya ke yoga panas pagi ini. Tiada alkohol (kejam bagi saya pada waktu bersuara ketika berurusan dengan 2 buah littles), tiada gula, tanpa tenusu, tetapi tidak boleh hidup tanpa kafein saya. Turun hingga 2 cawan sehari. Saya tidak mengikuti terlalu ketat, seperti ketika saya memakan krim besar puff @beardpapas malam tadi. 1 menipu sehari, tidak dapat bertahan dengan hanya goncang untuk makan malam, tetapi menikmati semua sayur-sayuran dan bijirin musim panas. Ia telah menjadi pasangan bulan liar, dan saya perlu mula menyayangi badan saya dan bukannya mengosongkannya. Apa yang saya ambil dari ini adalah kita semua melakukan yang terbaik yang boleh kita lakukan. Dan yang terbaik adalah cukup baik. #saveaglassofroseforme

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ali Larter (@alilarter) pada

Anda tidak sepatutnya mempunyai kafein, tetapi itu satu perkara yang Larter tidak dapat berputus asa. “Saya selalu memulakan hari dengan kopi,” katanya. “Anak-anak bangunkan saya, dan saya pergi ke kopi dengan sedikit setengah-setengah.”

Dia akan jujur, walaupun – dia tidak 100 peratus berdisiplin, dan dia baik-baik saja dengan itu. “Saya mungkin memecahkan setiap peraturan mengenai rancangan itu, tetapi juga melakukannya separuh jauh lebih baik daripada apa-apa,” katanya. “Saya tidak kehilangan apa-apa kerana saya meletakkan begitu banyak kacang dalam goncangan saya dan perkara-perkara, tetapi ia adalah baik untuk memberi badan saya berehat.”

Ali Larter

Ray Tamarra

Dia bersumpah dengan Snek On-The-Go ini.

Setiap kali Larter melepaskan pintu, dia melemparkan makanan ringan pertengahan pagi dan lewat petang di dompetnya. Dia pergi? Jus hijau pada waktu pagi – “tanpa buah di dalamnya, untuk memberi saya tenaga yang baik” – dan Hillshire Snacking Small Plates, pek kecil AKA daging dan keju yang seperti papan charcuterie mini.

“Mereka adalah keseimbangan sempurna manis dan gurih,” kata Larter, yang besar dalam pek Apple Chardonnay.

Apabila dia sedang menghidangkan makanan di rumah, dia akan sering mengambil ceri segar dan raspberi, atau epal dengan mentega badam.

Ali Larter

Facebook / Ali Larter

Dia Semua Tentang Makan Malam 10-Minit.

Larter memasak dua hingga tiga kali seminggu, dan apabila dia melakukannya, dia cuba untuk menjadikannya mudah – dan sangat cepat. “Saya suka membuat kerang dengan daun bawang dan cendawan,” katanya. “Ia makan malam yang sangat cepat yang datang bersama-sama dalam lima atau enam minit, bukan satu jam.”

Pelakon itu juga suka membuat sup dia boleh menyimpan di dalam peti sejuk dan memanaskan untuk makan malam, melayani lentil atas bayam layu, dan memanggang stik.

Ali Larter

Tara Ziemba

Dia Berfungsi Sekurang-kurangnya Empat Times Seminggu.

Motif utama Larter untuk memukul gim sedang berfikir tentang makan tengahari. Atau makan malam. Atau jam gembira. “Saya bekerja sekurang-kurangnya empat hari seminggu untuk menikmati hidup saya, jadi saya boleh memasak dan menikmati makanan yang hebat dengan kawan-kawan dan keluarga,” kata Larter.

Dia melakukan gabungan kelas yoga Power Core untuk menguatkan latihan abs dan litarnya. Yang terakhir adalah “banyak jisim dan lunges, yang saya tidak nikmati, tetapi saya juga melakukannya,” katanya. Sekiranya Larter bersifat tepat pada masanya, dia akan melangkau gim dan pergi selama 30 minit.

“Latihan saya tidak terlalu panjang, tetapi walaupun saya tidak mempunyai banyak masa, saya melakukannya,” katanya. “Saya hanya pergi untuk itu.”

Ikut Delish pada Instagram.