5 Perkara Eva Mendes Adakah Tetap Dalam Bentuk Killer

Dia Memulakan Hari Dengan Protein.

Scrambled Eggs Beauty

Ethan Calabrese

Pada bulan April beliau Bentuk Cerita sampingan, Mendes berkongsi rutin hariannya, yang bermula dengan sarapan pagi. “Saya kebanyakannya membuatnya mudah dan mempunyai telur hancur dan sekeping roti bakar Yehezkiel,” katanya. “Saya mendapati bahawa apabila saya mula menggunakan sumber protein yang tepat, ia pasti membantu.”

Dia minum secara berterusan.

Hari ini pada waktu yang sama mengejutkan saya di mantel Antonella saya. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Eva Mendes (@evamendes) pada

Air, iaitu. Walaupun Mendes sering mempunyai kopi dengan sarapan pagi, sepanjang hari dia pasti akan turun banyak air, dan mengatakan ia adalah rahsia untuk kulitnya yang bercahaya. Itu dan mengambil suplemen minyak ikan. “Saya mula mendapat sallow jika saya tidak makan dengan baik,” katanya kepada majalah itu.

Dia adalah “Makhluk Kebiasaan.”

#Tbt musim panas

Satu jawatan yang dikongsi oleh Eva Mendes (@evamendes) pada

Mendes biasanya mempunyai makan tengah hari dan makan malam yang sama setiap hari – sering salmon dan beras atau quinoa, dengan salad sampingan. “Saya seorang makhluk tabiat seperti itu,” katanya. “Saya tidak bosan dengan makanan, saya cuba memikirkannya sebagai bahan bakar untuk badan saya.”

Dia Mempunyai Latihan ‘Off-Season’ Dan ‘On-Season’.

Daripada koleksi terbaru @nyandcompany yang dipaparkan di @shape keluar hari ini! Beli pautan dalam bio saya. #evamendesnyc �� oleh @arthurbelebeau

Satu jawatan yang dikongsi oleh Eva Mendes (@evamendes) pada

Apabila dia tidak bersiap untuk peranan atau acara utama, Mendes memukul gim tiga kali seminggu, jika tidak, dia dapat menembusnya hingga 5x. “Saya suka melakukan selang-seling, seperti berlari dan berlari, dan saya melihat hasil yang hebat dengan itu berbanding dengan 30 hingga 45 minit kardio yang stabil yang pernah saya lakukan pada treadmill,” jelasnya..

Dia akan Membuat Pengecapan Bersih Makan Untuk Candy Ini.

Cadbury eggs

Flickr / owlpacino

Mendes mempunyai kelemahan untuk Cadbury Creme Eggs, walaupun dia mengakui dia terobsesi dengan gula-gula dari semua jenis. “Saya selalu bertukar dengan diri sendiri: Tidak, tidak, saya tidak boleh makan selepas makan malam, tapi mungkin saya dapat makan selepas makan tengahari,” katanya..