5 Perkara Meghan Trainor Tidak Mendapatkan 20 Pounds

Meghan Trainor telah mencatatkan rekod yang mengatakan bahawa dia tidak bermaksud untuk menjadi seorang gadis poster untuk positiviti badan, tetapi dengan single debut seperti “All About That Bass,” ia agak tidak dapat dielakkan. Lagu dan liriknya (“setiap inci anda sempurna, dari bawah ke bahagian atas”) menjadi lagu untuk wanita. Jadi apabila Trainor menjatuhkan tunggalnya, “No Excuses,” awal bulan ini – dan mendedahkan dia akan turun 20 pound bersama-sama dengannya – alis dibangkitkan. Tetapi bintang pop itu cepat membiarkan orang tahu dia kehilangan berat badan “cara yang sihat,” berdasarkan kecintaan senaman yang baru, bukan keinginan untuk menjadi saiz tertentu. Inilah 411:

Tunang Meghan “mengubah seluruh hidupnya.”

Lihat siaran ini di Instagram

@darylsabara terima kasih kerana menyokong saya dengan pengembaraan baru yang gila ini. ANDA adalah ANDA adalah cinta thuuuh dalam hidup saya �� thank terima kasih @ ryan.trainor untuk pic ajaib ini !

Jawatan yang dikongsi oleh Meghan Trainor (@meghan_trainor) pada

Jurulatih bertunang Kanak-kanak Perisik pelakon Daryl Sabara Disember lalu, pada hari lahirnya, dan dia memuji dia kerana mengajarnya untuk menjaga lebih baik tubuhnya. “Dia mengajar saya bagaimana untuk memasak, dan dia mengajar bagaimana anda boleh berasa lebih baik jika anda makan lebih sihat dan bersenam,” katanya dalam wawancara dengan Hiburan Malam ini.

Dia bekerja keras, walaupun dia tidak mahu.

Lihat siaran ini di Instagram

Salah satu penampilan kegemaran saya! Terima kasih kepada @charliebrianna @londyndouglas @charmladonna @acommonfemalecitizen @giannetos dan @modnailstudiocity ����❤️ @ thefouronfox #thefour

Jawatan yang dikongsi oleh Meghan Trainor (@meghan_trainor) pada

Perubahan fizikal adalah jelas, tetapi Trainor berkata ada juga yang mental. Selepas pembedahan berulang pada tali vokalnya, dia pergi ke tempat yang gelap. Namun, “[ketika Sabara] suka, ‘Ingin bekerja?’, Saya seperti, ‘Tidak – tapi OK,'” kata Trainor dalam satu wawancara. Dia mendapat bumbung itu dan kini bekerja hampir setiap hari. “Saya taksub dengannya, saya tidak pernah berasa lebih baik.”

Latihan kegemarannya gila.

Lihat siaran ini di Instagram

Adakah anda melihat episod terkini @thefouronfox ?? Jangan terlepas episod 4 ini Khamis pukul 8 / 7c! Ini episod yang paling sengit lagi dan saya tidak menangis … banyak … #TheFour

Jawatan yang dikongsi oleh Meghan Trainor (@meghan_trainor) pada

Tidak, sebenarnya: Jurulatih maya pelatih (dia menggunakan DVD), Shaun T, terkenal kerana mencipta siri video yang disebut Insanity. Program baru T25 hanya mengambil masa 25 minit untuk dilakukan, sesuai untuk jadual sibuk Trainor. Dia memanggil latihan – yang menumpukan pada sesuatu yang berbeza setiap hari seperti kardio, selang ab, atau latihan litar badan keseluruhan – “luar biasa.”

BUY NOW: Focus T2D5 Workout Program, $ 73; amazon.com

Dia tidak pernah kehabisan lima makanan ini.

Lihat siaran ini di Instagram

Tembak foto pantas oleh @giannetos dan @acommonfemalecitizen sebelum kami keluar

Jawatan yang dikongsi oleh Meghan Trainor (@meghan_trainor) pada

Pada permulaan perjalanan berat badannya, Trainor mendedahkan apa yang ada di dalam peti sejuknya Dia tahu, mengakui, “Saya sudah makan bersih.” Dia menyimpan air dan lemon (terbukti dapat membantu pencernaan ketika mabuk pada waktu pagi), saderi, dan ayam belanda dan ayam – dua daging yang paling kurus.

Meghan melakukan ini untuk masa depannya.

Lihat siaran ini di Instagram

Mempunyai masa yang terbaik di @theellenshow �� dengan @djkhaled @diddy @charliewalk dan gadis saya @fergie bercakap tentang @thefouronfox 4️̥̥���� TIDAK BOLEH MENYELAMATKAN TANAMAN BANYAK !!!! #TheFour

Jawatan yang dikongsi oleh Meghan Trainor (@meghan_trainor) pada

“Pada suatu hari kita akan mempunyai anak-anak,” kata Trainor dalam E! Wawancara berita. “Saya mahu menjadi yang paling sihat yang boleh saya lakukan untuk kanak-kanak tersebut.” Penyanyi hanya berumur 24 tahun, dan ketika dia berkata kanak-kanak tidak berada di radar selama lima tahun lagi, itu adalah sentimen yang kita boleh ketinggalan.

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...