6 Perkara Gal Gadot Adakah Dapatkan Dalam ‘Wanita Wonder’ Bentuk

Gal Gets In A Gal Setiap Hari.

gambar

Seperti dalam galon. “Saya minum banyak air,” kata Gadot kepada E! Ini petua pasukan latihannya bergema InStyle, mencadangkan menurunkan gelen sehari untuk kekal terhidrasi, mengatasi nafsu makan, dan terus bertenaga semasa latihan.

Dia Campurkan Up Her Workouts.

gambar

Untuk mendapatkan tona Perempuan yang hebat, Gadot masuk ke dalam tinju dan pelbagai seni mempertahankan diri. Dia juga bekerja dengan jurulatih Mark Twight, mencampurkan selang kardio pada basikal stasioner dan mesin mendayung dengan squats, melempar bola, dan pull-up untuk membina kekuatan.

Apabila dia tidak latihan untuk peranan, dia tetap bersemangat dengan menaiki dayung dan melakukan TRX, satu siri latihan menggunakan band penggantungan untuk perlawanan.

Dia Menumpukan Pada Sayuran Pertama.

Masa snek lewat �� # suka #vegan #vegetarian #food

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gal Gadot (@gal_gadot) pada

Gadot tidak mencapai kuki apabila dia mempunyai makanan ringan lewat malam. Dia semua tentang sayur-sayuran segar, seperti lada bel, saderi, dan tomato ceri, bersama dengan roti bakar alpukat. Dia sering makan makanan ringan seperti stroberi segar dan tomato. 

Terdapat Rahsia Untuk Mendapatkan Guns Seperti Gadot.

gambar

Satu editor yang mencuba Gadot Perempuan yang hebat rejimen latihan mencadangkan melakukan push-up selama 30 saat, kemudian memegang papan selama 30 saat, mengulangi combo empat kali. Senaman selama dua minit boleh nada dan menguatkan tangan anda.

Jangan Berikan Apa Yang Sesungguhnya Suka.

Wonder Woman Burger

Datz

Okay, jadi Gadot tidak boleh makan triple-decker Perempuan yang hebat-burger terinspirasi, tetapi dia menikmati yang biasa dari semasa ke semasa. Dan ais krim coklat. “Saya foodie dan saya suka mengalami makanan, tetapi pada masa yang sama saya melihat makanan sebagai bahan bakar dan saya ingin memberikan yang terbaik kepada badan saya,” katanya. Harper’s Bazaar. “Saya tidak menyekat diri saya, saya boleh makan segala-galanya, semuanya soal pengukuran dan kuantiti makanan.”

Dia Pergi 50/50 Di Setiap Plat.

gambar

Jurulatih Gadot mencadangkan untuk makan walaupun campuran protein dan sayur-sayuran tanpa lemak. “Kurang pemakanan dan tidur yang tidak mencukupi mengurangkan keberkesanan latihan sebanyak 20 hingga 30 peratus,” katanya InStyle. Sebagai tambahan kepada banyak hasil segar, Gadot telah dikenali untuk makan ikan dengan bawang putih, lemon, dan thyme, atau dada ayam dan kek chickpea (yang terakhir adalah dia pergi ke untuk ditetapkan pada dia Marie Claire menembak, majalah dilaporkan).