8 Butters Kacang Yang Rasa Lebih Baik Daripada Butter Peanut

gambar

Mentega kacang mempunyai 15 minit kemasyhuran – tambah beberapa. Beri butters kacang ini beberapa ruang rak di pantri anda. Anda mungkin mendapati kegemaran baru.

gambar

Jangan lupa untuk memasukkannya kemudian!

gambar

Georgia Grinders
Kayu Manis Vanilla Pecan Peanut Butter

Georgia Grinders bersumpah dengan cita rasa Cinnamon Vanilla seperti Toast Perancis – tetapi fakta pemakanan tidak mencerminkannya. Hanya ada satu gram gula setiap hidangan.

BELI SEKARANG: Georgia Grinders Cinnamon Vanilla Pecan Peanut Nut Butter, $ 10; amazon.com

gambar

Futters
Mentega Walnut

Butters Nut Nutters yang berpangkalan di Illinois mengeluarkan semua jenis butters kacang konvensional, tetapi mereka semua mempunyai janji yang sama: Mereka adalah yang paling tulen dari jenis mereka. Bahan utama walnut ini adalah walnut.

BUY NOW: Futters Walnut Butter, $ 14.50; amazon.com

gambar

Amazon
Pistachio Butter

Mari kita mulakan dengan fakta: Mentega Pistachio adalah salah satu butcher kalori paling rendah di sekitar, dan ia penuh dengan antioksidan, kalium, dan zink. Yang berkata, ia lebih mahal bahawa mentega kacang, jadi jangan gunakannya secara bebas.

BELI SEKARANG: Pistachio Factory Roasted & Sea Salted Pistachio Butter, $ 13; amazon.com

gambar

Amazon
Mentega mentega

Malah nama-nama besar jenama mula tersasar dari spread klasik kacang dan badam. Mentega jambu jif adalah intro yang bagus untuk butters kacang lain.

BELI SEKARANG: Jif Creamy Cashew Butter, $ 9; amazon.com

gambar

Amazon
Hazelnut Butter

Sukar untuk mencari penyebaran hazelnut yang bukan Nutella wannabe, a.k.a. dicampur dengan coklat. Meridian adalah salah satu daripada beberapa. Mereka menyimpan campuran di bahagian sedikit renyah.

BUY NOW: Meridian Natural Energy Crunchy Hazelnut Butter, $ 11; amazon.com

gambar

Amazon
Mentega Almond Dengan Biji Cinnamon Dan Chia

The Betsy di belakang Betsy’s Best adalah orang yang sebenar: Dia seorang ahli diet berdaftar yang berazam untuk mencipta butters gourmet nut tanpa ramuan buatan dan bahan kimia. Mentega badamnya mempunyai sudu kayu manis untuk rasa manis ditambah biji chia untuk serat tambahan.

BELI SEKARANG: Betsy’s Best Gourmet Almond Butter, $ 15; amazon.com

gambar

Amazon
Kek Hari Lahir Kek Kacang Kacang Kacang Kelapa

Dengan rasa seperti Birthday Cake, Roll Cinnamon, dan Cotton Candy, Epic Spreads hidup dengan nama mereka. Mereka semua dibuat dengan asas kelapa kacang-kacang. Dapatkan sudu dan digali.

BELI SEKARANG: Epic Spreads Flavored Nut Butters, $ 10; amazon.com

gambar

Amazon
Madu Macadamia Nut Butter

Kacang kacang macadamia ini datang dari Hawaii. Pelayan mencadangkan memasangkannya dengan buah-buahan segar atau mengeringkan bahan di atas bijirin.

BELI SEKARANG: Ahualoa Farms Honey Macadamia Nut Butter, $ 19; amazon.com