9 Alasan Nutella Adalah Terburuk

Hari ini saya kehilangan keperawanan Nutella saya; Saya menyelamatkan diri saya untuk sesuatu yang istimewa tetapi, seperti apa-apa-saya senang saya dapat dengannya. Saya minta maaf untuk mengatakan saya mendapati ia tidak sama seperti semua orang mengatakan ia adalah, seperti masa yang saya merasakan Twinkie untuk kali pertama. Saya benar-benar tidak nampak apa semua gembar-gembur tentang, dan inilah sebabnya.

gambar

Dari Ciao Chow Linda

1. Ia … nutty.

Baiklah, saya tahu ini adalah duh, tetapi saya menjangkakan pembahagian 50/50 coklat dan hazelnut walaupun-saya maksudkan, pembungkusan jelas menunjukkan kedua dalam perkongsian. Bagaimana saya boleh jadi sangat naif?

2. Ia bukan coklat.

Apa gunanya coklat seperti jika anda tidak rasa seperti coklat? Kenapa awak jadi palsu, Nutella?

gambar

Dari Ciao Chow Linda

3. Ia tidak berasa seperti bau.

Apabila anda mula-mula membuka balang, anda dipukul dengan bau yang sangat besar kopi-terus terang, ia berbau seperti biji kopi yang dibungkus coklat. Itu tidak kelihatan seperti biasa anda, tetapi ia sebenarnya berbau jenis yang baik. Semua diberitahu, ia sangat menarik. Tetapi kemudian anda merasainya, dan ia tidak merasakan seperti itu. Rasa seperti mulut penuh kacang … lihat # 1.

4. Ada lapisan minyak pelik di atas.

#Ew.

gambar

Dengan ihsan Wonky Wonderful

5. Ia sangat menggembirakan.

Semuanya hilang sepenuhnya di belakang nada-nada hazelnut yang menjengkelkan. Saya cuba Nutella pada keropok graham dan pretzel, dan dengan masing-masing, saya mendapati diri saya ingin dapat merasai snek lebih daripada penyebaran.

6. Rasa selepas itu … sukar ditelan.

Mulut. Penuh. Daripada. Kacang. Dan ia tidak akan hilang. Jika saya mahukan rasa segelintir kacang yang berlarutan di lidah saya, saya akan, dengan baik, dimakan segelintir kacang.

7. Ia mendapat di mana-mana sahaja.

Ia mendapat jari anda, dalam gigi anda, seluruh balang. Tidak ada masa untuk itu.

gambar

8. Perdagangan membuat saya benar-benar kacang.

Ia adalah seorang ibu yang memberitahu saya bahawa Nutella membantu anak-anaknya makan sihat-bahawa sapu kacang paste yang tidak sihat ini menjadikan makanan sihat lebih enak. Bagaimanakah keibubapaan yang baik itu? Oh tunggu, bukan-dan ada tuntutan tindakan kelas untuk membuktikannya.

9. Ia adalah 100% overrated.

Selebriti suka Nutella, anak-anak suka Nutella-semua orang dan ibu mereka riang tentang perkara ini; ia seperti lagu Top 40 yang overplayed. Semua orang berkata, “Anda boleh meletakkan Nutella apa-apa.” Itu sahaja – jika anda tidak mahu saya memakannya.

gambar

Dari Ciao Chow Linda

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...