Adakah Anda Minum McNuggetini?

gambar

Perkara legenda, McNuggetini membuat pusingan sekali lagi. Kombinasi ini vodka vanila dan coklat milkshake dengan sos barbeku dan hiasan McNugget dilahirkan dari keperluan yang kompulsif untuk nuggets McDonald ditambah kehausan yang tidak pernah puas untuk koktail-as-hidangan yang sempurna.

Penduduk Los Angeles, Alie Ward dan Georgia Hardstark (digambarkan), mengandung kekasih media yang tidak mungkin ini semasa musim semi 2008, selepas mencari hati dan imaginasi masakan mereka untuk minuman utama yang menggabungkan makan malam, koktail dan pencuci mulut. Duo karismatik mencipta video pengajaran tiga-minit McNuggetini-pencampuran, yang telah dilihat 138,000 kali (dan mengira). Dan mereka telah ditonjolkan dalam pelbagai media berita, termasuk The New York Times dalam talian, HuffingtonPost.com, dan NBCNewYork.com..

Bahan-bahan minuman sebenar adalah garis normal: satu kekacang coklat jenama McDonald dan tiga atau empat tembakan vodka berperisa vanili, gabungan yang menyukai banyak seperti White Russian, menurut Ward dan Hardstark. Tetapi pencipta minuman mencari hiasan agak sukar untuk perut. Mereka melapisi rim gelas martini dengan sos barbeku dan menyerap McNugget setengah cuti di pinggir. Secara peribadi, saya dapati campuran unsur-unsur gurih dan manis yang menggembirakan, walaupun sos bbq palsu dan coklat susu kocok seperti mereka akan rasa sedikit najis apabila bercampur-campur. Saya lebih suka memasak dalam sundae McDonald yang baik dengan kentang goreng untuk mencelup sebaliknya, terima kasih banyak.

Fenomena koktail daging cukup memakan dunia koktail dengan ribut, sebagai minuman mixologist yang unik (profesional dan bukan) bermimpi minuman seperti Cheeseburger bertema sandwic dan BLT koktail yang baru-baru ini dikeluarkan oleh Flor de Caña rum. Saya juga cukup bernasib baik untuk mencuba bacon martini di bar Village East yang kotor di New York City, yang dibuat dengan vodka yang dipanggang dengan bacon (sedikit berasap dengan kelebihan daging) dan dihiasi dengan tongkat swizzel Slim Jim (lazat yang memalukan ).

Sama ada koktel daging ini akan pergi dari keingalan Internet kepada standard kejiranan-bar adalah tekaan sesiapa sahaja, tetapi kami memuji semangat lidah-lidah ciptaan ini yang tidak biasa.

Loading...