Anda Boleh Dibayar Untuk Perjalanan Dunia, Datang Dengan Perisa Yogurt Baru

Tidak ada rasa yang membosankan dalam barisan Noosa Yoghurt. Norma adalah yang tidak dijangka: limau raspberry, oren darah, pir dan buah pelaga, raspberry habanero. Koel Thomae, pengasas Noosa, datang dengan mereka tentang apa yang dia panggil treks rasa – pada dasarnya, perjalanan lapangan kecil di seluruh dunia – untuk mencari bahan dan rasa yang berbeza. Dan sekarang, dia mahu meminta anda untuk membantu.

Lihat siaran ini di Instagram

@meganzietz matanya pada yoghurt kayu manis apel kami … dan kita tidak boleh mengatakan kita menyalahkannya. ��❤️�� ��: repost

Pos yang dikongsi oleh noosa yoghurt (@noosayoghurt) pada

Noosa hanya melancarkan peraduan untuk merekrut lima penemuan Flavor baru. Mereka akan pergi ke ransangan rasa, seperti Thomae yang diteruskan, untuk inspirasi – di Noosa’s sepunya. Jenama ini akan membayar setiap lima Pencari Rasa yang berjumlah $ 2,000. Anda boleh mendapat cukup banyak di mana saja di dalam negara – psh, bahkan di peringkat antarabangsa – dengan jenis wang tunai itu. Di samping itu, Pencari Rasa akan memenangi perjalanan yang dibayar dengan perbelanjaan ke Colorado, di mana ibu pejabat Ladang Noosa adalah.

Lihat siaran ini di Instagram

Nampaknya @taylor_fuller menangkap beberapa blackberry noosa yoghurt baru. Shhh .. Jangan beritahu perisa baru yang lain, tapi mungkin fave kami. ��: repost

Pos yang dikongsi oleh noosa yoghurt (@noosayoghurt) pada

Anda boleh menggunakan salah satu daripada tiga cara: melalui laman Twitter, Instagram atau Noosa. Apa yang perlu anda lakukan adalah memuat naik satu foto makanan asli yang mewakili rasa yogurt impian anda, ditambah dengan kapsyen yang menggambarkan inspirasi anda. Nasib baik, Noosa memberi kita sangkut di dalam bagaimana anda akan dihakimi: satu pertiga pada keterangan anda, satu pertiga pada keaslian foto anda, dan satu pertiga pada rayuan rasa rasa. Satu panel empat hakim pekerja Noosa akan memilih empat pemenang, dan kelima akan dipilih oleh panel superfam Noosa.

Peraduan ini dibuka sehingga hari ini, dan anda telah sampai pada hari Jumaat, 20 April untuk memohon.

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...