Anda Boleh Membuat Capri Suns berduri Sendiri

Setiap anak yang dibesarkan dalam tahun 90-an mengingati Capri Suns: cecair yang jelas, penuh dengan barang-barang tropika yang anda tidak dapat menentukan (Kiwi? Pineapple-peach? Lotion Suntan?), Jerami yang teruk, yang Alex Mack-esque commercial yang menjadikan ia kelihatan sangat sejuk untuk dicairkan menjadi genangan raksa.

Dan, sekarang bahawa anda berusia 21 tahun, adalah wajar untuk melihat kembali minuman itu – mengingatkannya dengan mesra – dan ingin ada versi yang penuh kebahagiaan yang dapat anda nikmati sendiri. Lagipun, bukanlah bagaimana Fireball membina empayar daripada minuman keras Merah Hots-mencicipi?!

Dewasa Capri Suns

John Komar

BELI IT SEKARANG: Pouches Stand-Up Plastik Boleh Dilaraskan, $ 15; Amazon

Nah, kini ada. Hanya anda perlu DIY itu. Amazon menjual kantung jus resealable yang kelihatan seperti minuman klasik. Bahagian yang terbaik? Pek 50 akan membuat anda kembali hanya $ 15. Ia lebih murah daripada membeli gelas individu untuk semua orang.

Mereka tidak bergabung dengan tong sampah kotak makan dalam apa cara sekalipun, tetapi isikan satu dengan jus dan tongkat jerami yang melekat padanya, dan anda mempunyai perkara terbaik yang akan datang.

Dewasa Capri Suns

John Komar

Anda boleh mengisi beg dengan apa sahaja yang anda suka, sama ada H2O lama biasa atau punuk tropika. Tetapi, jika anda benar-benar mahu mendapatkan parti itu bermula, berani dengannya. Pilihan ini membuat minuman keras besar:

 • Lemonade Pink Spiked
 • Sangria
 • WTF Punch
 • Mojitos
 • Brunch Punch
 • Margaritas

  Buat galon atau dua beberapa jam sebelum pesta anda, tuangkan ke dalam kantung, dan simpannya dalam sejuk yang penuh dengan ais. Setiap orang mahu minum, mereka hanya boleh berjalan dan mengambil satu. Tidak membocorkan dengan penggoncang koktel atau pesanan individu.

  Dewasa Capri Suns

  John Komar

  Dan anda fikir kehidupan sudah berakhir selepas tamat pengajian. Pssh.

  PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

  gambar

  Ikuti Delish pada Instagram.

  Muat turun Delish aplikasi.

  Loading...