Anda Dapat Telur Fried Deep Benedict

Pengakuan: telur benediktat adalah salah satu hidangan makan tengah hari kegemaran saya, dan setelah mencuba semua riff kreatif di atasnya (gaya negara, kek kepiting, atas wafel), saya benar-benar mengira saya telah melihat semuanya. Tetapi kemudian saya dapati benedik telur goreng dalam, dan saya diturunkan semula ke dalam asas makanan sarapan pagi. Ini goreng, renyah, kecerdasan lentur-di-a-plat meletakkan semua benedik lain untuk memalukan.

gambar

Dermawan dari Dude Foods

Pemikiran pertama saya ialah-bagaimana mungkin telur goreng telur? (Tidak, itulah dusta, pemikiran pertama saya adalah OHMYGOD masuk ke dalam mulut saya, tetapi cuba mengekalkan rasa kesejukan, di sini). Ternyata sepenuhnya, dan betul-betul apa meja-meja sarapan kami hilang. Dude Food biarkan kami menggunakan kaedah: letakkan telur rebus dalam air ais, tutup tepung, mencuci telur, dan gulung dalam serbuk roti, kemudian jatuhkannya ke dalam penggoreng yang dalam. Bunyi cukup mudah?

gambar

Dermawan dari Dude Foods

Hasil akhirnya adalah roti bakar yang renyah dengan kuning telur yang mengeluarkannya. Tambah hollandaise dan anda pada asasnya akan dilakukan untuk.

gambar

Dermawan dari Dude Foods

Tidak pasti apa yang dikatakannya tentang saya bahawa saya mungkin lebih teruja untuk bangun untuk ini berbanding pagi Krismas.

Untuk mendapatkan resepi, lawati Dude Foods.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...