Apa Brooklyn Decker Adakah Menginap Dalam Bentuk Luar Biasa

Ketika kami melihat beg tangan Brooklyn Decker, kami tahu dia adalah salah seorang daripada kami. Seketika kami bertanya tentangnya, syak wasangka kami telah disahkan: Dia adalah jiwa yang penuh kasih sayang kami. Baginya bukan beg Celine atau Goyard terkini. Ia tidak diagungkan dengan logo pereka. Ia adalah segitiga pizza yang hebat – dan ia hanya menetapkan $ 40.

“Bukankah begitu sejuk?” dia ketawa. “Saya melihatnya di bahagian anak-anak di J.Crew, dan saya fikir, ‘Saya memerlukan dompet pizza. Ada dompet pizza yang menatap saya, dan ia ditutupi dengan glitter, dan ia perlu berada di badan saya.’ ”

Lihat siaran ini di Instagram

Saya mendapat saya poket pizza.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brooklyn Decker (@brooklyndecker) pada

Jadi dia membelinya, dengan serta-merta.

“Saya fikir ia dibuat untuk kanak-kanak, tetapi saya berusia 30 tahun mengucapkannya gembira,” katanya. “Jika anda suka pizza seperti yang saya lakukan, anda perlu mencari cara untuk memakainya di badan anda. Hiaskan diri dengan perkara yang anda suka.”

BELI IT SEKARANG: Pocket pizza, $ 40; J.Crew

Oleh kerana model, pelakon, dan ibu adalah makanan yang terobsesi seperti kita, kita perlu mengambil sedikit masa dan bercakap semua perkara kulinari – dari makanan kegemarannya kepada rutin senaman yang membolehkan pizza cintanya dan tinggal di seluar jeansnya yang kurus.

Dia All About That Low-Sugar Life.

“Ayah saya kencing manis, jadi saya membesar di sebuah rumah di mana kita memotong gula, dan saya terbiasa dengannya,” jelas Decker. Dia makan cukup bersih untuk sebahagian besar, menggunakan Splenda Naturals untuk memasak hidangan bukan gula halus.

Dia juga menggunakannya untuk membuat jeruk sendiri dan baru-baru ini bekerjasama dengan jenama dan Tastemade untuk membuat satu siri video, termasuk satu untuk jalapeño pedas margarita kegemarannya.

Brooklyn Decker

Tastemade

“Jika anda mempunyai kawan-kawan, anda boleh mencipta campuran keseluruhan beberapa hari sebelum dan duduk di dalam peti sejuk anda,” kata Decker. “Anda hanya menambah ais dan tequila, maka anda sudah bersedia untuk pesta.”

Cara Pergi ke Sarapannya Lebih Baik Daripada Sereal Lama Plain.

Seperti banyak celebs, Decker memulakan hari dengan protein – cara Lone Star. “Saya tinggal di Austin, Texas, dan saya suka memulakan hari dengan sarapan pagi Taco,” katanya. “Mereka tidak eksklusif untuk Austin, tetapi mereka adalah perkara Texas yang besar. Saya benar-benar terbang pagi ini dan mempunyai migas, saya berada di bandar selama 12 jam sebelum saya terbang lagi, dan saya terpaksa sarapan taco. ”

Lihat siaran ini di Instagram

Mantra pagi. ☀️��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brooklyn Decker (@brooklyndecker) pada

Dia Bersumpah Mengikut Empat Makanan Dalam Secara Khas.

Cara paling mudah untuk menyimpan penyangkut di teluk? Simpan dompet (pizza) anda yang dimuatkan dengan makanan ringan, jadi anda boleh menggigit walaupun ketika anda sedang dalam perjalanan.

“Saya suka keju, saya selalu mempunyai beberapa jenis granola bar pada saya, saya suka kacang-kacangan – saya besar kepada mereka – dan saya benar-benar ke yoghurt Noosa,” katanya. “Mereka seperti pencuci mulut, mereka sangat lazat.”

Brooklyn Decker

Michael Tran

Dia adalah Tikus Gim Intermeittent.

Decker tahu orang yang bangun pukul 5 pagi setiap pagi dan pergi berlari. Decker bukan salah seorang daripada mereka.

“Saya yang paling teruk jika saya sibuk, saya akan pergi dua minggu tanpa bersenam,” katanya. “Saya suka berada di luar, dan saya pergi berjalan-jalan dengan kawan-kawan sepanjang masa. Saya sentiasa bergerak. Saya suka bekerja beberapa hari seminggu, tetapi itu tidak selalu berlaku.”

Apabila dia berjaya mendapatkannya, Decker suka melakukan campuran berlari, mengangkat berat, dan kelas putaran.

Lihat siaran ini di Instagram

Nenek saya, bayi saya dan saya. ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Brooklyn Decker (@brooklyndecker) pada

Dia Makan (Kebanyakannya) Vegetarian.

Makan tengah hari dan makan malam lazatnya seperti hidangan sushi, mangkuk quinoa, dan kari vegetarian. “Saya mempunyai pizza hari ini, tetapi itu tidak normal,” kata Decker. “Saya biasanya mempunyai mangkuk sayur, nasi atau quinoa-yu – mangkuk bijirin, mari memanggilnya – kerana saya memerlukan sesuatu yang lebih daripada salad.”

Jika dia mempunyai orang, dia akan melangkaui makanan yang rumit dan memilih minuman dan piring keju besar.

“Saya tidak mahu menghabiskan berjam-jam di dapur, kerana ada masa untuk hari ini?” Kata Decker. “Suami saya pemakan daging besar-besaran, jadi kami akan membuat piring keju dengan proscuitto, salami, kacang, dan kompos buah.”

Brooklyn Decker and Andy Roddick

Rick Kern

Ketika datang ke kursus utama, pasangan itu sering keluar makan.

“Austin adalah sebuah bandar makanan yang hebat, jadi saya suka keluar dan mencuba segala-galanya di sana,” katanya. (Mattie dan Uchiko adalah dua tempat kegemaran.)

Dia hanya akan membuang tas pizzanya – “ada juga taco,” nota Decker – dan keluar pintu. Jika hanya pilihan lain yang datang di atasnya dengan telur-telur hitam yang berkilauan.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.