Apa Ia Suka Sama Menjadi Orang Sampingan Costco

“Kami boleh – dan telah – memuji kebaikan semua keistimewaan Costco: gas murah, minuman keras diskaun, tiket filem yang kurang mahal.Jika jujur, walaupun: Separuh daripada sebab untuk membeli keahlian Costco adalah sampel percuma. kereta api sampel yang tidak berkesudahan tidak akan berjalan tanpa penyedia sampel yang setia, dan TRUST – mereka mempunyai banyak kata. Kami menjelajah Reddit untuk melihat bagaimana perasaan mereka tentang pekerjaan mereka … dan anda..

“Terima kasih” pergi jauh.

Lihat siaran ini di Instagram

Bersyukurlah. #costcosamples #yoga #creates #space #manduka #yogachallenge #express #yourasana @thespacevisalia

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mandy Tobin (@missmandyjayne) pada

Mungkin mereka akan sampai ke tahap ini, tetapi orang-orang yang bekerja dengan sampel sampel Costco bukanlah robot. Mereka hidup, bernafas manusia yang hanya mahu sedikit r-e-s-p-e-c-t untuk pekerjaan yang mereka lakukan. Seorang Redditor yang kurang dihargai mengiktiraf dia berada di sana untuk memberi makan kepada anda, tetapi berkata, “Apa yang saya mahukan adalah satu ucapan terima kasih!”

Kerja itu memerlukan beberapa kaki yang kuat.

Pernahkah anda melihat seseorang menunaikan jongkok sementara menyerahkan sampel? Kami juga tidak ada. Pekerjaan ini tidak seperti cukai secara fizikal seperti yang bekerja di dapur restoran, tetapi hampir jadi: Anda perlu berada di kakimu selama enam hingga lapan jam.

Mereka sebenarnya tidak digunakan oleh Costco.

Lihat siaran ini di Instagram

Lebih banyak sampel hari ini maka mana-mana hari lain tahun ini! Pergi ke Costco! #costco #superbowl #costcosamples #daybeforesuperbowl

Satu jawatan yang dikongsi oleh Thomas Mirchel (@tmirchel) pada

Gudang itu menggunakan syarikat pihak ketiga untuk mencari pekerja sampel, jadi orang-orang yang menjalankan berdiri tidak diberikan faedah yang sama atau bahkan membayar upah yang sama dengan pekerja Kosco yang lain. Namun, yakinlah, itu tidak bermakna mereka tidak dapat mengambil bahagian dalam perhimpunan pejabat biasa. “Kami juga mempunyai acara orang contoh, seperti parti Krismas,” tulis CostcoSampleGirl pengguna Reddit.

Sampel dipanaskan adalah komoditi panas.

Rupa-rupanya, ia adalah kesopanan umum untuk memotong diri anda di dua sampel apa-apa yang memerlukan pop dalam ketuhar pemanggang. Makanan tersebut mengambil yang paling lama untuk menambah, dan jika anda merebut lebih daripada pasangan, anda mungkin akan menyebabkan lorong itu menjadi hambatan dengan orang lapar, pembeli yang tidak sabar.

Mereka tidak dibenarkan memotong kamu.

Lihat siaran ini di Instagram

Makan malam di Costco �� #costcosamples #costco

Satu jawatan yang dikongsi oleh Dr. Kayla Randhawa (@drkaylarandhawa) pada

“Ia ada dalam buku panduan kami bahawa tiada had pada sampel,” menurut seorang Redditor. Ini bermakna anda boleh merebut keseluruhan kandungan dulang tanpa apa-apa kesan – yang dilakukan oleh orang.

Tetapi orang fikir mereka peduli.

Sekiranya seseorang yang menyerahkan sampel mempunyai dolar untuk setiap kali mereka mendengar, “Saya hanya merebut satu untuk suami saya!” mereka tidak lagi perlu menjadi orang yang menyerahkan sampel. Penyamaran juga biasa. “Saya mempunyai orang yang memakai tudung mereka atau mengambil cermin mata hitam,” kata Redditor satu.

Mereka tidak keberatan jika anda tidak membeli apa-apa.

Lihat siaran ini di Instagram

Hahahahaha #badass #costcosamples #iknowyouwantsome #youknowwhoyouare

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jordana (@ fairyprincess8) pada

Hanya jangan janggal dengan berlarutan dan berpura-pura bahawa anda akan. “[Kita] dibayar sama sama ada [kami] jurujual terbaik atau [kami] hanya duduk di sana,” kata CostcoSampleGirl. Redditor Number1dad menambah, “Jika kita kelihatan kuat, pengurus berdekatan dan menonton kami. Kami benci sebahagian daripada tugas itu.”

Contoh pekerja dapat mencuba barangan mereka sendiri.

Malah, pihak pengurusan mahu mereka. “‘Kami digalakkan untuk berbuat demikian sebelum kami menyediakan supaya kami dapat menjual produk ini dengan lebih baik,” tulis seorang pengguna Reddit. Pada rehat, mereka juga dibenarkan mengambil sampel dari rakan sekerja mereka.

Bukan imaginasi anda: Pekerja sampel kebanyakan wanita tua.

Lihat siaran ini di Instagram

Ini #SuperBowl hujung minggu! Ini bermakna sampel sayap ayam di Costco! Itulah orang makan tengah hari saya. #reporterlife #tasty #costcosamples #impoor

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jeremy Chen (@ jeremyjoey3469) pada

“Majoriti rakan sekerja saya adalah wanita berusia 60 tahun,” tulis Number1dad. Satu lagi Redditor menegaskan bahawa ia masih cukup mudah untuk disewa jika anda tidak jatuh ke demografi itu: “Ketahui cara untuk menjual. Anda tidak akan mempunyai banyak persaingan.”

Ikuti Delish di Instagram.