Apa Ia Suka Sama Untuk Menjadi Masyarakat Rahsia Starbucks

Hari ini, sesuatu yang ajaib berlaku. Saya adalah manusia biasa, minum kopi hitam, licin-grafik-tee-wearing, dan kemudian kotak itu tiba.

Ia dibalut dengan kertas perkapalan coklat biasa, tanpa tanda-tanda tertentu untuk menunjukkan asalnya, kerana jika sesiapa-sesiapa– Ketahui apa yang benar-benar di dalam, mereka jelas cuba mencuri. Saya mendekatinya dengan keraguan, kerana jujur, yang mempercayai pakej yang tidak bertanda? Untuk semua, saya tahu ia boleh mengandungi kepala manusia-atau lebih teruk lagi, semua Smash Mouth dan album Chumbawamba yang saya pesan semula apabila setiap TV meletupkan “Dapatkan 13 CD untuk Penny!” iklan pada lewat 90-an.

Dengan hati-hati, saya membungkus dan membuka kotak itu, dan dalam apa yang hanya boleh digambarkan sebagai paduan suara yang meriah dengan pukulan nada saya sendiri yang tinggi, saya menemui lengan berwarna oren dan sarung tangan cawan kopi bersatu. Di sana, dalam surat bercat emas saya dapati saya telah menjadi ahli rasmi Orange Sleeve Society, kelab insider-y Starbucks untuk pencinta Spice Latte.

The ‘Bucks telah menganggap saya layak. Saya adalah salah seorang daripada mereka.

Pada mulanya, saya memberitahu diri saya, saya tidak akan membiarkannya menukar saya. Bagaimana boleh? Ia hanya menjadi notecard dengan puisi yang sederhana – “Anda suka labu / anda suka rempah / Nikmati peranti rajutan / Memegang ini” -dan sweater “PSL Pasukan” oren dan putih untuk latte saya.

PSL Society Box

Candace Braun Davison

Tetapi, dalam masa beberapa minit, sesuatu berlaku. Saya tidak boleh menerangkannya, selain daripada seperti saat kotak dibuka, saya pergi dari Laney Boggs dengan gelas masuk Dia All That, kepada Laney Boggs dengan kenalan, yang bertarikh Freddie Prinze Jr dan kumpulan menari prom seperti perniagaan tiada siapa.

Saya mula mengimbas Zappos untuk Uggs, sambil membuka tab lain untuk jaket North Face. Saya ingin membakar semua selendang biasa saya (baca: boooring) untuk orang Infiniti, kerana anda boleh membungkusnya sepenuhnya! Mereka seperti versi musim luruh, pakaian kalung pernyataan! Dan omigosh, saya perlukan, keperluan, keperluan beg tangan Michael Kors. Atau klac Kate Spade. Atau kedua-duanya. Pasti keduanya.

Saya tidak boleh memikirkan pemakaian seluar jeans-begitu ketat! -Mereka telah menjualnya untuk lengan baju Lululemon. Rakan-rakan saya mengadu bahawa saya telah berubah, tetapi sebagai orang luar S’bucks, mereka tidak tahu sama seperti menjadi sebahagian daripada masyarakat rahsia.

Uggs and Leggings

Stickman / Bauer-Griffin

“Kenapakah ia selalu berbunyi seperti yang anda minta persoalan, apabila anda membuat kenyataan?” mereka bertanya.

Saya tidak tahu apa yang mereka bicarakan?

Mereka mengerang bahawa saya memanggil semuanya comel, dan saya tidak lagi menyebut perkataan seperti orang biasa; ia lebih seperti, “kuh-yuuuute,” meregangkan vokal itu selagi mungkin. Psssh. Dan saya menyingkat segala-galanya. Tetapi apa. Mereka hanya jujur ​​daripada status VIP PSL saya, obvs.

Saya tidak akan terkejut jika setiap presiden masa depan adalah ahli Persatuan Lengan Orange.

Orang bertanya apa yang sebenarnya berlaku di Orange Sleeve Society, tetapi seperti persembahan fave baru saya, Gossip Girl, itu rahsia yang saya tidak akan beritahu. Terutama kerana saya tidak pasti apa rahsia itu. Tetapi, anda tahu, saya yakin ia adalah yang besar.

Seperti, jika Starbucks membuka speakeasy, saya pasti akan mengetahui dahulu. Atau, seperti, mengeluarkan minuman baru. Betul?

Saya tidak mengatakan saya telah menyertai sesuatu yang sebesar Skull and Bones; Saya katakan ini lebih besar. Pernahkah anda melihat fanbase fanatik di belakang PSL? Mereka-maksud saya, kami-tegang. Saya tidak akan terkejut jika setiap presiden masa depan adalah ahli Persatuan Lengan Orange. (Calon calon untuk tahun 2016, anda lebih baik mendapatkannya. Stat.) Ia hanya terasa baik untuk menjadi sebahagian daripada sesuatu yang lebih besar daripada saya sendiri, anda tahu?

Malah, ia memberi saya kuasa untuk memajukan permainan saya dalam semua bidang kehidupan saya. Suka, saya memikirkan akhirnya mencuba semua 4,326 projek DIY yang saya pasangkan pada papan “Rasa Merasakan” saya. Dan melancarkan vlog untuk lilin Yankee Candle saya, kerana adakah anda mempunyai idea berapa banyak lilin wangi yang mereka miliki ?! Terdapat aroma untuk segala-galanya! Ev-er-y-thing.

Pengetahuan saya tentang secawan kopi yang sempurna seolah-olah telah menjejaskan kedua saya merosakkan “alat memegang rajutan” yang indah ini ke dalam cawan yang boleh diguna semula. Sebelum ini, saya akan menerima mana-mana minuman yang diserahkan kepada saya; sekarang, pesanan Starbucks saya mengambil masa 45 saat untuk mengatakannya. Saya dapat melihat jiwa barista mula mematikan di dalam-mata adalah tingkap kepada jiwa, seperti yang mereka katakan. Dengan setiap “cafe, tidak ada cambuk, tambahan-kering-tetapi-tidak-kering” frasa saya berkata, saya dapat melihat cahaya di belakang orbital mereka reda, sebagai putus asa (atau adakah itu jijik? di muka mereka.

gambar

Starbucks / Facebook

Saya dapat melihat bagaimana, kepada orang luar, ia mungkin kelihatan pretentious atau sesuatu, tetapi saya tidak bermaksud demikian. Saya hanya tahu apa yang saya suka, dan sebagai ahli tanpa lengan dari Orange Sleeve Society, saya tidak boleh membiarkan kakak-kakak dan saudara lengan saya turun dengan minum minuman keras. Saya tidak mahu ditendang sebelum saya tahu apa keahlian yang diperlukan, kerana saya pasti ia perlu memukau.

Oh tidak, saya totes hanya berkata kagum. Tunggu-tunggu ?! TOTES ?! Siapakah saya? Apa yang berlaku kepada saya?!

Saya fikir saya memerlukan campur tangan?

Bantuan?

Ikuti Delish di Instagram.