Apa yang Mandy Moore Akan Lihat Dan Rasa Terbaik Dia

Kali terakhir Amerika adalah ini yang diminati dengan Mandy Moore, dia berusia 15 tahun dan menyanyi tentang gula-gula. Candy masih dalam perbendaharaan kata – kisah Instagram baru-baru ini mendedahkan dia dan makanan ringan Milo Ventimiglia pada SweeTarts pada set Inilah kita – tetapi untuk sebahagian besar, penyanyi berusia 33 tahun itu berpaling-pelakon mempunyai pendekatan yang lebih matang untuk makanan hari ini. Dia mengamalkan sikap yang sihat, mengutamakan diri yang sepertinya menyapu Hollywood pada tahun 2017, dan dalam temu bual dengan Bentuk, dia menumpahkan rahsia-rahsianya: lelaki yang memimpin itu memalingkannya ke pelatihnya, bagaimana ketinggiannya mempengaruhi keyakinan dirinya, dan mengapa dia makan untuk merasa – tidak kelihatan – baik.

Latihan yang paling sengit hanya 30 minit terakhir.

Lihat siaran ini di Instagram

Anda tahu anda dengan orang yang betul apabila mereka tidak berfikir dua kali untuk bangun pada 5:30 pagi untuk bercuti untuk melawat beberapa jurang slot.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mandy Moore (@mandymooremm) pada

Moore tidak menimbang dirinya, sebaliknya dia pergi mengikut cara pakaiannya, tetapi itu tidak bermakna dia tidak memberi perhatian kepada kecergasan. Ventimiglia merujuknya kepada jurulatihnya yang sekarang, Jason Walsh: Dia adalah lelaki di belakang badan Jason Bourne Matt Damon dan fizikal Minka Kelly yang tidak lama lagi akan menjadi superhero, dan Hollywood taksub dengan kelas Rise Nationnya. (Semuanya dilakukan pada VersaClimber, yang seperti pendaki tangga pada steroid.) “Ia hanya setengah jam, tetapi ia sangat gila. Apabila anda selesai, anda basah,” katanya. Bentuk. Selain itu, Moore kerap bergantung pada beberapa langkah latihan kekuatan yang diajar Walsh.

Dia menetapkan matlamat yang menarik.

Lihat siaran ini di Instagram

Tiruan adalah bentuk sulur yang paling tulus ?? ������������ Tetapi dengan serius, ini adalah pakaian yang paling sederhana, @johannaortizofficial.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mandy Moore (@mandymooremm) pada

Sekiranya ada satu cara untuk memberi inspirasi kepada sikap yang sihat tentang kecergasan, itu adalah untuk menjadikannya sesuatu yang anda boleh berharap. Moore menghindari kelas-kelas seperti maraton – “Berlari adalah satu cabaran yang saya tidak dapat,” katanya – memihak kepada tugas yang lebih epik: memanjat Gunung Kilimanjaro di Tanzania. “Itu item senarai baldi – mungkin pada hiatus yang akan datang,” katanya dalam wawancara dengannya Bentuk. “Saya telah memberitahu [tunangan] Taylor supaya saya boleh memasukkannya ke dalam bulan madu.”

Moore merawat makanan sebagai bahan bakar, bukan ganjaran.

Lihat siaran ini di Instagram

Apabila stepmom anda muncul pada Thanksgiving dengan cheesedogs dari @nbcthisisus! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mandy Moore (@mandymooremm) pada

Walaupun Moore tidak pernah mempunyai hubungan yang tegang dengan makanan, dia mula memperhatikan apa yang dia makan. Doktor baru-baru ini mendapati dia mempunyai intoleransi gluten, jadi dia tidak menyimpan apa-apa di dalam rumah. “Tunang saya dan saya adalah makanan ringan besar,” katanya. Go-tos mereka: kacang, buah beri, dan telur rebus. “Saya telah menerima kesedaran umum tentang pemakanan saya dalam beberapa tahun kebelakangan ini,” katanya.

Kesalahannya yang bersalah sebenarnya sangat sihat.

Lihat siaran ini di Instagram

Masih bertenaga daripada berada di #Emmys malam tadi, tetapi kembali bekerja hari ini. Syukurlah saya mempunyai @HelloFresh minggu ini, penuh resipi berkhasiat dan sederhana untuk memasak ketika saya pulang ke rumah. Saya suka bahawa @hellofresh bukan hanya tentang makanan, tetapi mereka benar-benar mencipta pengalaman hebat dari awal hingga akhir. Saya telah bekerjasama dengan mereka untuk menawarkan anda 50% off di hellofresh.com/Mandy dengan kod Mandy50 untuk kotak pertama anda. #hellofreshpics #getcooking #hellofreshpartner #ad

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mandy Moore (@mandymooremm) pada

“Saya boleh makan beberapa jenis salmon setiap hari,” katanya Bentuk. Anda akan mahu mencuri resipi gigitan salmonnya: Dia memotong ikan dan menggulung kepingan menjadi bola dengan tumbuhan, kemudian jaket masing-masing dalam cashews yang dihancurkan sebelum memasaknya.

Dia akhirnya belajar untuk menerima tubuhnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Saya amat teruja untuk berada di penutup Januari @shape, di mana saya berbual tentang mengutamakan diri sendiri, meletakkan akar dan merawat diri saya untuk latihan dengan @risemovement (dan juga shoutout @risenation). Semak ia di berdiri pada 2 Januari!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mandy Moore (@mandymooremm) pada

Pada 5 ’10 “, tiada siapa yang pernah merujuk kepada Moore sebagai kecil – dan yang biasa menyebabkan beberapa keraguan diri, tetapi dia berubah sejak berlakunya pertumbuhan remaja, terutama dalam sikapnya.” Ketika saya bertambah tua, saya sedang belajar apa yang diperlukan untuk mengasihi diri saya sepenuhnya walaupun latihan, pemakanan yang sihat, dan memantau suara dalaman saya dalam usaha untuk memastikannya positif, “katanya.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...