Apa yang tidak dapat dipisahkan oleh Jane Krakowski Kimmy Schmidt Adakah Menginap Dalam Bentuk Pembunuh

Jane Krakowski mempunyai terlalu banyak peranan profil tinggi untuk dikira, tetapi jika anda tahu pelakon terbaik dari tempat TV 30-annya, anda tidak bersendirian. “Saya diiktiraf untuk Trop 50 sebanyak saya dari mana-mana pekerjaan lain,” kata Krakowski Orang daripada iklan Tropicana yang dia lihat sejak tahun 2010. (Ya – dia sebenarnya meminum barang-barang itu). Nipis yoga yang memakai seluar dalam dia memaparkan iklannya adalah melampau – tetapi reputasi itu tidak terlalu jauh. Dalam kehidupan sebenar, lelaki berusia 49 tahun itu tetap berada di atas pemakanan dan senamannya juga. Ini caranya.

Dia menukar rutin kecergasannya secara berkala.

gambar

Theo Wargo

Krakowski boleh menjadi gadis poster untuk mencuba latihan baru. Dalam temu bual dengan New York Post, dia disebut sebagai penggemar “latihan yang tidak merasakan senaman.” Dia semakin menari dan masih suka kelas di mana terdapat kumpulan besar: SoulCycle dan Bootcamp Barry, ditambah dengan yang baru yang disebut Mile High Run Club. “Ia latihan jarak jauh dalam maraton, dan mereka memelihara masa anda,” kata Krakowski Orang. “Saya adalah salah seorang daripada mereka yang suka menonton nombor – masa dan kalori anda – klik!”

Jane tidak memberi perhatian kepada apa yang difikirkan oleh Hollywood.

Lihat siaran ini di Instagram

Semua orang pergi! Jane Krakowski ada di sini! #UTVFYC #KimmySchmidt

Pos yang dikongsi oleh Kimpossible (@unbreakablekimmyschmidt) pada

Gadis lucu membesar di industri, penggambaran iklan sejak dia berusia 10. Empat dekad kemudian, dia belajar untuk tidak terpengaruh oleh pelaku standard badan yang ketat dan pelakon diberitahu untuk hidup. “Saya tidak pernah merasakan tekanan dari Hollywood menjadi nipis,” katanya Orang. “Tetapi saya merasakan tekanan dari diri saya untuk kekal sihat untuk anak saya Bennett dan merasa baik tentang diri saya sendiri.”

Jenna Maroney adalah inspirasi beliau.

gambar

NBC

Okay, tidak, tapi dia ketawa mengenainya New York Post: “Apa yang dikatakan Jenna? Air, udara segar, dan senaman!” Krakowski mengemas makanannya dengan sedikit lebih daripada sekadar air, tetapi penekanannya tetap pada makanan yang bersih. Dia menghadkan alkohol dan gula ketika menembak, dan kira-kira 95 peratus vegetarian – menurut kiraannya. “Mereka adalah makanan yang paling saya nikmati,” katanya Orang temuduga. “Tetapi saya fikir ia adalah kesihatan yang berfaedah.”

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.