Botol Air Ini Memandangkan Sejuk Biru Anda Selalu Hari Panjang

Pertama, ada beg tangan wain. Kemudian datang beg pengirim bir. Sekarang, semoga kami mempersembahkan anda dengan cara yang lebih bijak untuk menghirup minuman keras di mana sahaja anda mahu, bila-bila masa anda mahu (dalam batas undang-undang, sudah tentu). Orang-orang di belakang BottleKeeper mengambil kegusaran bir pantai hangat dan mengubahnya menjadi idea untuk botol terlindung untuk minuman anda – koozie, bertemu lebih sejuk.

Reka bentuk cerdik, yang terdapat dalam tiga saiz, sangat sesuai dengan kebanyakan botol bir. Terdapat petak di bahagian bawah yang tidak terlepas untuk memberi ruang kepada Corona dan Yuengling dan hampir semuanya berada di antara. Botol soda juga berfungsi, FYI. Setiap bekas keluli tahan karat juga mempunyai penutup topi meterai ke botol, jadi minuman anda tetap segar, dan tidak ada kemungkinan tumpahan. Tudung menarik tugas berganda, bertindak sebagai pembuka botol juga.

gambar

Dari CourtKeeper

BELI SEKARANG Standard 2.0, $ 35, bottlekeeper.com

Walaupun BottleKeeper tidak memegang isipadu banyak, katakan, beg tangan wain, penyejuk ini boleh diambil jauh di mana sahaja. Mereka berguna di pantai dan di perahu, semasa berkhemah dan menonton acara sukan, dan di tempat yang lebih banyak selain sofa anda. Walaupun, hey, anda boleh menggunakannya juga, jika anda begitu cenderung.

gambar

Dari CourtKeeper

Botol boleh didapati di laman web BottleKeeper untuk $ 35 hingga $ 40. Anda juga boleh menyesuaikannya dengan nama, frasa, atau monogram untuk tambahan $ 15.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...