Cabaran 10 Craziest Burger di Amerika

Keindahan burger adalah bahawa anda tidak perlu mempunyai persepsi bagi seseorang untuk menikmati patty berminyak dengan topi yang segar, tomato masak, dan sebilangan lagi penahan lain. Neraka, mereka sangat baik sehingga saya sentiasa sentiasa dalam mood untuk satu, itulah sebabnya walaupun rujukan burger pop-budaya yang sedikit boleh mencetuskan keinginan.

Walaupun saya fikir mereka terbaik dipasangkan dengan renyah, kentang goreng asin dan bir sejuk, sebilangan restoran di seluruh negara akan membantah bahawa tiada apa-apa seperti patty berbilang pound yang dimakan dengan kelajuan kilat.

Jika anda fikir anda seorang peminat burger yang benar, fikir sekali lagi jika anda belum mencuba atau bahkan mendengar tentang burger gila ini yang memakan cabaran di seluruh negara. Oleh itu letakkan seluar panjang anda dan semak keluar:

The Sarge Burger at Pig ‘n-Chik

Sherwood, Arizona

gambar

Dengan hormat Sync Mingguan

Selesaikan 4 pikat ini duduk pada bun 1-pound dan dimuatkan dengan semua perlengkapan, dalam 30 minit dan ia percuma; jika tidak, anda perlu membayar lebih $ 24,95 untuk burger usus.

Burger Quadruple Bypass di Heart Attack Grill

las vegas

Restoran itu mungkin boleh hidup dengan namanya dengan binatang burger ini, yang termasuk empat patties, cabai, dan 20 keping bacon ($ 17.58). Sekiranya anda berasa sangat kompetitif, anda boleh meminta Octuple Bypass ($ 28.68), tetapi kami tidak mengesyorkannya. Sama ada cara, berhati-hati: Jika anda tidak menamatkan pelayan “jururawat” anda akan memukul anda dengan dayung.

The Beast at Bokampers Sports Bar and Grill

Fort Lauderdale, Florida

gambar

Diberi hormat dari New Times Broward Palm Beach

Nombor ini mungkin lebih besar daripada kepala anda. Ia termasuk burger 4 pound yang berlapis dengan lapan keping bacon, empat keping keju Amerika, dan empat telur goreng-ditambah dengan longgokan kentang goreng. Anda mendapat satu jam dengan bayi ini sebelum anda perlu membayarnya ($ 39,99).

The Eagle’s Challenge di Eagle’s Deli

Brighton, Massachusetts

Dilancarkan di bawah seksyen “burger besar”, bersama dengan empat patties 2-plus-paun lain, raksasa ini beratnya enam kilogram dan dimuatkan dengan 24 keping daging, dua dozen irisan keju amerika, lima kilogram kentang goreng. Oh, dan satu hidangan acak (walaupun lebih besar) untuk mengatasinya. ($ 65.99)

Cabaran Speck Burger di Specks Bar and Grill

Topeka, Kansas

gambar

Dengan hormat Bar dan Grill Specks

Di restoran milik keluarga ini, jika anda boleh menurunkan pusingan 3-pound dan gundukan goreng yang menawan di dalamnya dalam masa 45 minit, ia berada di rumah.

Gunung Olympus di Diner Stesen Clinton

Clinton, New Jersey

Anda mendapat tiga jam, ditambah dengan empat orang kawan, untuk menakluk burger 50 pound ini. Sekiranya anda tidak melakukan apa-apa usaha yang epik, restoran ini juga menawarkan Zeus, patty 7 paun yang boleh anda habiskan pada lebih kurang tiga jam atau dalam setengah jam dengan seorang rakan.

Burger yang benar-benar konyol di Mallie’s Sports Bar & Grill

Southgate, Michigan

gambar

Bill Mealbach

Dengan notis 24 jam dan $ 400, anda boleh duduk di burger memecah rekod dunia yang beratnya pada £ 134 dan dilapisi dengan keju dan daging sebelum dipasangkan di antara bun 50 paun.

The Five Five Challenge at Hwy 55 Burger, Shakes, and Fries

Pelbagai lokasi di seluruh negara

Ambil burger 55-ounce ini dengan sekurang-kurangnya empat topping pilihan-kentang goreng, dan minuman 24-ons dalam 30 minit kurang dan percuma.

Man vs. Food Challenge di Chompie’s

Phoenix, Arizona

gambar

Diberkati oleh Chompie

Malah pemakan yang mencabar Adam Richman (Food Network’s Man vs. Food) telah diturunkan oleh cabaran ini, yang termasuk 12 slider Yahudi dihiasi dengan brisket, pancake kentang, keju Jack, dan bawang bawang yang bersama-sama menimbang pada £ 5. Sekiranya anda boleh menyelesaikan semua mereka dalam masa setengah jam, mereka secara percuma. Tambahan pula, anda akan mendapat baju T-shirt dan membualkan hak-hak anda yang menewaskan Adam Richman dengan memakai tudung.

Burgernator Barel Bir di Denny’s Beer Barrel Pub

Clearfield, Pennsylvania

Terdapat enam cabaran di pub ini, tetapi yang paling aneh ialah Beer Barrel Burgernator ($ 129.99), yang memerlukan notis tiga hari. Ia adalah 25 paun daging yang dihiasi dengan salad, bawang, tomato, keju, dan jeruk.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...