Campus Kampus Mana Yang Mempunyai Makanan Terburuk?

Fordham University

Creative Commons

Jika anda berfikir kafe kampus anda tidak baik, lihat makan di Universiti Fordham New York. Sekolah itu ditampar dengan penghormatan yang tidak dipandang sebagai peringkat pertama The Princeton ReviewSenarai makanan kampus terburuk.

Organisasi itu meninjau lebih daripada 120,000 pelajar untuk menentukan kedudukan universiti negara dalam pelbagai kategori, termasuk ahli akademik, politik, agama, ekstrakurikuler, adegan sosial, dan makanan. Mereka juga memanggil sekolah-sekolah yang minum bir paling banyak. (Jika anda ingin tahu, West Virginia University di Morgantown memperoleh tajuk itu.)

Lebih Dari Delish: Tips Memasak dan Resipi untuk Pelajar Kolej

Pelajar Fordham bertindak balas terhadap berita yang tidak menimbulkan persoalan dengan menceritakan beberapa cerita yang tidak berguna. Lulusan baru-baru ini McCamey Lynn memberitahu Berita Harian New York, “Semua orang suka kampus, tetapi sesiapa akan memberitahu anda bahagian paling teruk di sana adalah makanan.” Dia menambah, “Saya mempunyai kawan-kawan yang telah menemui segala-galanya dari bugs ke thumbtacks dalam makanan mereka.” Walaupun tuisyen yang kos lebih daripada $ 40,000 setahun (yowza!), Yang Berita Harian New York melaporkan bahawa pilihan menu tidak imajinatif dan sering termasuk barang-barang yang dibungkus seperti lemon Jell-O parfait, bagel blueberry, dan anjing panas. Pelajar juga mengakui bahawa mereka akan membuat lawatan ke rumah pada hujung minggu untuk mendapatkan makanan yang sihat.

Tetapi ia semakin teruk.

CBS News mendapati bahawa akhbar kampus sekolah itu, The Ram, mendedahkan kembali pada bulan Mac 2011 bahawa sekolah itu teruk gagal pemeriksaan kesihatan di bandar, menerima gred bernombor yang sangat tidak memuaskan. Pelanggaran termasuk kotoran tikus, penyimpanan makanan yang tidak betul, dan kecacatan. Michelle Florcruz memberitahu The Ram, “Saya pergi ke Grille dan mendapat salad dan saya dapati belalang penuh saiz ibu jari saya di tengah-tengahnya.”

Lebih Dari Delish: 10 Resipi Snek dan Gula untuk Pakej Penjagaan Kolej

Sembilan belas sekolah lain membuat senarai Princeton Review bagi dewan makan paling teruk di negara ini, termasuk: New College of Florida, Kolej Wells, Kolej Hampden-Sydney, Universiti Utara Ohio, kolej St. John, Akademi Marin Merchant Amerika Syarikat, Kolej Wesleyan, Universiti Denison, Universiti Drew, dan Universiti Katolik Amerika.

Dengan negara yang menumpukan pada peningkatan kafeteri sekolah untuk pemimpin masa depan kami dengan menambah pilihan pertanian segar, pilihan yang sihat, itu mengejutkan bahawa mesej telah jatuh pada begitu banyak pentadbir universiti ‘telinga telinga. Namun kajian Princeton mengakui bahawa terdapat banyak sekolah yang telah menaikkan program makan mereka.

Dua puluh sekolah dengan bangga mengatakan mereka menawarkan masakan terbaik kepada badan pelajar mereka. Dapur kampus teratas di Bowdoin College, sebuah kolej seni liberal kecil di Maine di mana kafeteria melayani vegetarian dan karnivor sama. Dan pelajar dapat mengendalikan dengan menghias kek cawan mereka sendiri, mereka bentuk telur dadar mereka sendiri, dan memerah cermin mereka sendiri OJ segar.

Bagaimana makanan di kafeteria kampus anda atau anak anda?

Dapatkan lebih banyak kandungan makanan yang hebat pada Delish:

Cari resipi yang sempurna dari laman utama kami
Ketahui berita makanan terkini
Dapatkan buku resipi untuk menyimpan hidangan kegemaran anda
Daftar untuk surat berita percuma kami
Semak kami di Facebook, Pinterest, dan Twitter

Loading...