Candytopia Adakah Funhouse yang Diisi Candy Anda Sentiasa Bermimpi

Sekiranya anda hanya bermimpi untuk mendapat peluang untuk melawat Kilang Coklat Willy Wonka (atau, sebenarnya, apa sahaja yang bersebelahan dengannya) ketika anda masih kecil, maka anda beruntung. Terdapat sebuah funhouse yang penuh dengan gula-gula yang membuat debutnya di Los Angeles bulan depan yang pada dasarnya membawa kilang permen impian anda kepada kehidupan – dan anda pasti tidak perlu mencari Tiket Emas yang jarang diterima untuk diberikan kemasukan.

Lihat siaran ini di Instagram

Isnin tidak perlu menghisap. �� # #Candytopia

Satu jawatan yang dikongsi oleh Candytopia (@thecandytopia) pada

Candytopia adalah acara interaktif yang dicipta oleh Jackie Sorkin, aka TLC Candy Queen, dengan kerjasama Zac Hartog dan John Goodman. Pengedit gula-gula mempunyai impian untuk mencipta pengalaman yang serupa dengan yang kita lihat Willy Wonka dan Kilang Coklat, dan melancarkan pameran seni serupa di Asia sebelum membawa mereka ke U.S.

“Sekarang lebih dari sebelumnya, siapa yang tidak memerlukan melarikan diri dari realiti? Candytopia adalah tentang keseronokan yang tidak konvensional, melanggar peraturan atau dua, dan mempunyai masa yang hebat,” kata Sorkin. Majalah Los Angeles.

Lihat siaran ini di Instagram

Candy gula … �� Lawati kilang yum kami yang fantastik. #Candytopia

Satu jawatan yang dikongsi oleh Candytopia (@thecandytopia) pada

Syarikat Sorkin, Hollywood Candy Girls, telah mencipta seni yang boleh dimakan untuk acara dan pop timbul di seluruh dunia. Semoga ciptaan-ciptaan di atas ini merupakan petunjuk tentang permata gila yang akan datang.

Lihat siaran ini di Instagram

Something SWEET Untuk Mata Anda Untuk Nikmati! ම kami 25ft ��Candy Castle �� Magically dibina sekeping oleh sekumpulan pasukan kami Artis Candy! Fikirkan Lebih Besar, Impian Besar! #Fandy #candyportrait #candyartist #museumofcandy #foodie #cool #rainbow #princess #castle

Satu jawatan yang dikongsi oleh Hollywood Candy Girls Inc (@hollywoodcandygirls) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Anda tahu dia dari Show TV Nat Geo Wild, The Incredible Dr. Pol & Kami mempunyai keistimewaan untuk membuat Potret 2D Candy Art Pop dari doktor haiwan terkenal yang indah di dunia ini! Kami suka bekerjasama dengan pasukan di National Geographic! ���������������������� @ thedrpol @natgeo @natgeowowild @natgeo @hollywoodcandygirls #drpol #natgeowild # DrPol100 #natgeo #nationalgeographic #animals #dr #veterinarian #tv #tvshow #candy #candyart #popart #popartist # candyartist #doctor #animals #hollywoodcandygirls #michigan #experiential #marketing #promo #pr #candypicture #candyportrait #art #photo #photooftheday #instaphoto

Satu jawatan yang dikongsi oleh Hollywood Candy Girls Inc (@hollywoodcandygirls) pada

Acara terbaharu beliau akan menampilkan sebilangan bilik bertema dengan ciptaan yang dihiasi dalam beribu-ribu keping gula-gula. Atas alasan yang jelas – seperti lubang sprinkles di Muzium Ice Cream – pameran di Candytopia tidak boleh dimakan. Tetapi walaupun anda tidak akan dapat mengamuk jalan anda melalui mana-mana bilik di Candytopia, laman web acara menjanjikan bahawa akan ada trak makanan di tapak untuk anda nikmati sebelum atau selepas pengalaman anda. Terdapat juga sampel gula-gula yang mengintai di sekeliling setiap bilik.

Pelancaran tiga bulan pameran bermula di Los Angeles pada 15 Disember di L.A. Hangar Studios. Tiket kini boleh dibeli pada $ 30 untuk orang dewasa dan $ 23 untuk kanak-kanak berumur 4-12 tahun. Jika anda merancang untuk menghadiri, anda mungkin mahu bertindak pantas. Apa-apa peristiwa dengan janji gula-gula yang berlimpah pasti akan menjual dengan cepat.

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...