Chuck E. Cheese Melancarkan Menu Grown-Up

Sekiranya kami memberitahu anda tentang pizza yang dibuat dengan sos Alfredo, bayam segar, mozzarella parut segar, dada ayam, cendawan cincang dan sosej, anda akan menjadi lebih dari itu. Tetapi bagaimana jika kami memberitahu anda bahawa ia datang dari Chuck E. Cheese, tempat bermain begitu banyak pesta ulang tahun kiddie? Bermula bulan ini, anda boleh mendapatkan pizza sedemikian, bersama-sama dengan pelbagai item menu lain yang ditujukan lebih kepada orang yang benar-benar membayar bil di sini: ibu bapa.

Para eksekutif syarikat mengatakan bahawa mereka “ingin memastikan ibu bapa hanya sebagai pengalaman yang menyenangkan seperti yang dilakukan oleh anak-anak, terutama ketika datang ke makanan,” yang merupakan sentimen yang bagus-jika makanan itu dapat disampaikan. Anda menjadi hakim:

Terdapat pizza ayam BBQ yang mengalir dengan sos BBQ dan dihiasi dengan ayam, bawang renyah dan lada hijau …

Chuck E. Cheese's New Menu - BBQ Pizza

Dengan hormat dari Chuck E. Cheese

Anda juga akan mendapati BBQ sayap dan sayap cabai manis …

Chuck E. Cheese BBQ Wings

Dengan hormat dari Chuck E. Cheese

… atau pilihan “lebih ringan” seperti balut kelab dengan ham, ayam, daging, keju Colby-Jack, salad, tomato dan mayo.

Chuck E. Cheese's New Menu - Club Wrap

Dengan hormat dari Chuck E. Cheese

Menu baru juga termasuk: Kue ayam chef Buffalo, sandwich ayam BBQ ciabatta, bungkus Caesar dan pencuci mulut churros. Sesetengah lokasi juga diubah suai untuk memasukkan bar kopi dan pencuci mulut, menurut The Dallas Morning News. Semua berita baik jika anda mempunyai anak-anak yang mencintai Chuck E. Cheese. Bagi kami, kami pasti memerlukan kafein dan gula untuk terus bertahan dengan persembahan animatronik yang dipatenkan dan hampir pasti. (Shudder)

Loading...