Cip Putih Telur Adakah Real … Dan Mereka Sebenarnya Rasa Baik!

Sering kali apabila produk dikatakan sebagai “sihat,” kami tergoda untuk mengurangkan jangkaan kami, mungkin memberikan jempol untuk sihat produk. Tetapi cip putih telur telah mengubahnya.

Delish mendapat kotak ips (Snack Protein Pintar) Telur Putih Ch (ips) di dalam surat pada pagi ini. Mereka datang dalam pelbagai perisa, termasuk Garam & Lada Hitam, Gula-Gula Kayu Manis, Berumur Putih Cheddar dan Barbeku, dan mereka sebenarnya baik. Saya secara peribadi dapat menjamin produk tersebut sejak saya menyusun beg Sea Salt & Black Pepper dan kini sedang mengunyahnya di meja saya semasa saya menulis catatan ini.

Cip Putih Telur mengandungi 7 gram protein setiap hidangan dan mereka tekanan meresap dan bukannya goreng. Mereka juga bebas gluten dan mengandungi jagung non-GMO. Kita perlu ambil perhatian bahawa Telur Putih Ch (ips) tidak mempunyai tekstur cip kentang biasa. Oleh kerana ips dibuat dengan tepung jagung dan putih telur, mereka lebih menyerupai Pirates Booty atau Cheetos Puffs daripada Lay klasik anda. Adakah ips benar-benar akan menggantikan keinginan anda untuk cip tidak sihat sama sekali? Mungkin tidak. Tetapi mereka membuat alternatif yang sangat memuaskan.

Adakah anda cuba Telur Putih Ch (ips)?

Dapatkan lebih banyak kandungan makanan yang hebat pada Delish:


Cari resipi yang sempurna dari laman utama kami
Ketahui berita makanan terkini
Dapatkan buku resipi untuk menyimpan hidangan kegemaran anda
Daftar untuk surat berita percuma kami
Semak kami di Facebook, Pinterest, dan Twitter

Loading...