Di mana untuk Cari Tawaran Menu Labu Masa Terhad

Walaupun musim gugur belum tiba secara rasmi, seperti biasa musim ini telah bermula agak awal dengan tambahan menu masa terhad dalam bentuk labu kegemaran semua orang – labu. Sama ada ia dibakar, minuman hangat, atau ais krim anda selepas itu, rantai menyampaikan dengan kembali rasa musim luruh. Semak ciptaan labu yang sama ada yang sedia ada atau akan memukul menu tidak lama lagi.

Einstein Bros Bagels: Rantaian bagel ini meraikan labu dengan cara yang besar. Einstein Bros menghidangkan barangan yang dipanggang seperti Bagels Labu, Labu Muffin, Labu Scones, dan, baru ke menu, Labu Bagel Clusters. Labu Latte juga boleh didapati serta minuman Frozen Pumpkin Pie yang baru. Permata sebenar bagaimanapun, adalah Bagel Crunch Bagel, lengkap dengan jeruk labu jeruk yang tidak boleh dilewatkan.

Labu Shmear

Einstein Bros Bagels

Pinkberry: Trend yogurt beku masih kuat dan sekarang Pinkberry mengubah rasanya secara bermusim, tidak mengejutkan bahawa labu terus membuat senarai. Pinkberry mencadangkan mencuba labu pemerah labu yang tidak lama lagi dengan krim disebat dan taburkan kayu manis.

Labu Frozen Yogurt

Pinkberry

Starbucks: Starbucks terkenal dengan Latte Spice Latte (tahun ini adalah ulang tahun ke-10 minuman!), Yang telah menghasilkan sesuatu kipas peminat seperti kultus. Minuman bermusim begitu popular sehingga ia kembali setiap tahun pada awal September, sebelum cuaca sejuk. Starbucks juga menawarkan versi kopi segera dari rasa Spice Labu. Rantaian kopi mempunyai rempah labu lain juga, seperti roti labu, scone labu, dan muffin keju krim labu.

Labu Spice Latte

Starbucks

McDonald’s: Malah lebih banyak perubahan menu di rantai makanan segera ini telah membawa kepada Mickey D’s melompat pada trend labu Spice Latte. Minuman pai labu yang baru akan disediakan lewat September hingga pertengahan November.

labu spice latte

McDonald’s

Dunkin ‘Donuts: Para pesaing Starbucks juga akan gila untuk labu, sambil menambahkan donat labu biasa ke menu. Juga dipaparkan: kopi labu, latte labu, muffin labu, dan juga buah kopi labu untuk mereka yang mempunyai mesin cawan tunggal. Barangan baru tahun ini termasuk Donat Pai Labu khas, yang diisi dengan buttercream dan dihiasi dengan kerak graham graham, dan Coolatta Kopi Labu Frozen.

gambar

Dairy Queen: The Blizzard mavens mengambil labu dalam bentuk beku. The Pumpkin Pie Blizzard kembali setiap tahun, memaparkan pai labu yang diadun dengan lembut dan dihidangkan dengan krim dan pala. Rantaian ini juga biasanya menawarkan shake pai labu dan Moolattes.

Labu Blizzard

Dairy Queen

Red Robin: Outpost Red Robin juga “mengguncang” perkara-perkara sehingga tahun ini, dengan milkshake yang dibuat dengan pengisian pie Libby’s @ pumpkin, servis lembut vanila, pala, dan graham cracker graham.

jatuh drinks

Red Robin

Trader Joe’s: Rantai kegemaran kedai runcit ini mungkin mengambil hadiah untuk barangan labu yang paling bermusim. Mentega labu tandatangan kedai mungkin belum lagi memukul rak, tetapi seorang wakil mengatakan ia hanya beberapa minggu sebelum mania labu tahunan TJ bermula. Roti labu, campuran muffin, aiskrim dan kopi rempah labu juga boleh didapati. Masih tidak cukup labu untuk pergi? Cuba keluar Yogurt Yunani Labu.

Labu Butter

Trader Joe’s

Kilang Cheesecake: Setiap Oktober Kilang Cheesecake membawa kembali pencuci mulut labu tandatangannya. Anda meneka kek keju labu! Labu Pecan Cheesecake juga boleh didapati, sekiranya anda sedang mencari untuk mempercepatkan perkara ini sedikit musim labu ini.

Labu Cheesecake

Kilang Cheesecake

Makan labu bermusim mana yang anda nikmati? Adakah kita terlepas sebarang kegemaran anda?

Dapatkan lebih banyak kandungan makanan yang hebat pada Delish:

  • Cari resipi yang sempurna dari laman utama kami
  • Ketahui berita makanan terkini
  • Dapatkan buku resipi untuk menyimpan hidangan kegemaran anda
  • Daftar untuk surat berita percuma kami
  • Semak kami di Facebook, Pinterest, dan Twitter
    Loading...