[Dikemas kini] Pizza Keju Bite Crust Pizza Kembali

UPDATE: 2 Jun, 2017 pukul 9:09 pagi EST

Dua tahun selepas memperkenalkan dunia ke beberapa kerak pizza yang paling gila sepanjang masa, Pizza Hut membawa salah seorang dari mereka kembali. Bagi mereka yang menyukai cincin babi dalam selimut, anda tidak bernasib baik – ia merupakan versi cheesy yang menjadikan Hut memberi kehidupan baru.

Benar-benar – 28 gigitan doh yang dimuatkan dengan mozzarella akan tersedia sebagai kerak pizza pergi-untuk masa yang terhad, laporan Pembuatan Merah. Pai satu topping besar pergi untuk kira-kira $ 12,99. Tiada kata lagi mengenai berapa lama anda boleh menangkap edisi khas ini ‘za tetapi, seperti biasa, kami mengesyorkan bahawa anda bertindak fakta.

gambar

Pizza Hut

POST ORIGINAL: 20 Julai 2015 pada 6:13 p.m. EST

Ia rasmi: Pizza Hut cuba menjadikan kita semua gemuk. Selepas melepaskan pizza kerak anjing panasnya yang gila-seekor binatang yang bercahaya dengan 28 babi dalam selimut yang dipenuhi dengan keraguan yang hebat-jenama memperkenalkan sejenis kek Cheesy Bites yang sama. Tetapi, um, kita tidak pernah melihat pizza yang dipenuhi kepingan sebelum ini?

Ternyata, putaran ini pada klasik dikeluarkan untuk kali pertama tahun lepas sebagai ikatan promosi untuk yang baru Teenage Mutant Ninja Turtles filem. (Adakah orang-orang seperti keju kecil kelihatan seperti penyu kepada kamu? Ya, kita tidak fikir begitu.) Ia kini menjadi direkrut sebagai alternatif kepada pizza kerak anjing panas untuk mana-mana vegetarian yang merasa terabaikan.

Tersedia untuk $ 11,99 sebagai saiz yang besar, pizza yang berkulit keju datang dalam pelbagai perisa yang berbeza termasuk ladang, barbekyu, pretzel asin, madu sriracha, dan, tentu saja, parmesan. Kerana anda benar-benar tidak boleh mempunyai terlalu banyak keju.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...