[Dikemaskini] McDonald’s Sedih Tidak Akan Menjual Baldi McNuggets

UPDATE: 24 Ogos 2018 jam 2:00 p.m.

Welp, impian nuggets ayam kami secara rasmi telah putus-putus. Awal minggu ini, kami melaporkan pada baldi McNuggets yang dikatakan akan datang ke restoran Jepun McDonald, per Foodbeast dan Joyscribe. Ini sayangnya tidak tepat kerana baldi 48 keping adalah promosi terhad masa sahaja yang ditawarkan pada tahun 2015. Sebaliknya, dari McDonald’s, McDonald’s Jepun tidak sedang menjalankan promosi ini. Kami menyesal kesilapannya.

POST ORIGINAL: 22 Ogos 2018 pada jam 2:59 pagi.

Larian malam McDonald yang berjalan di Jepun akan semakin menarik. (Dengan menganggap orang-orang di Jepun meneruskan perjalanan McDonald’s lewat malam … Tidak? Perkara Amerika?) Apa sahaja masa di Jepun untuk McDonald’s datang pada bulan Disember, mereka akan mempunyai pilihan untuk memesan McNuggets oleh baldi. Ya, betul, pembaca sayang saya. MCNUGGET (* bertepuk tangan emoji *) BUCKETS.

Foodbeast melaporkan bahawa McNuggets FORTY-EIGHT akan dihidangkan di ember KFC-esque, dengan kerjasama kumpulan musik Jepang yang disebut NGT48. Nuggets akan dihidangkan di Prefektur Niigata, Jepun, Foodbeast nota.

McDonald’s Jepun telah bekerjasama dengan kumpulan gadis pada masa lalu, dan juga menyediakan baldi pada tahun 2015. Foodbeast melaporkan bahawa bukan Jepun McDonald’s nor NGT48 telah mempromosikan keranjang nugget secara terbuka, tetapi nampaknya mereka akan debut 1 Disember.

Orang-orang menyuarakan tindak balas mereka kepada berita mengenai baldi yang dipenuhi ayam, menyatakan iri hati mereka yang berada di Jepun.

Walaupun anda tidak sabar menunggu timbunan McNugget memukul negeri-negeri (kerana ia hanya masalah masa, betul !?), anda boleh menuju ke Chicago untuk melihat McDonald’s super moden, lengkap dengan mengecas pad dan taman terapung. Swaaaanky.

Juga, ini semua membawa saya kembali ke awal sekolah menengah apabila rakan-rakan saya yang terbaik dan saya membahagi McNugget 50 keping dari McDonald’s. Saya tidak akan mendedahkan berapa banyak gadis berusia 15 tahun yang makan banyak nuggets, tetapi saya akan mengatakan bahawa kita pasti akan dapat memoles baldi McNugget. Jepun, kami akan menaikkan kartun nugget 20 keping kami kepada anda!

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, indigo.ca