Freebie Alert: Burger King Menghidangkan Fries Percuma dan Sayuran Hijau Untuk Hari St Patrick

Percuma Fries

burger King

Anda mungkin merancang memakai hijau untuk menghormati Hari St Patrick hujung minggu ini, tetapi adakah anda menganggap makan sesuatu yang hijau? Sebagai tambahan kepada pulangan terhad Shamrock Shake hijau McDonald, Burger King baru-baru ini mengumumkan bahawa mereka juga akan menambah sesuatu yang hijau ke menu untuk menghormati Hari St Paddy.

Lebih Dari Delish: Fabulously Fried: Fries Perancis Terbaik di Sekitar Negara

Menurut siaran akhbar Burger King, Burger King merayakan Hari St. Patrick tahun ini dengan memberikan hidangan porsi goreng percuma yang disertakan dengan saus tomat hijau pada hari Sabtu, 17 Mac, dan Ahad, 18 Mac, di lokasi yang mengambil bahagian di seluruh negara.

“Kentang goreng untuk hujung minggu Hari St Patrick adalah cara Burger King untuk berkongsi nasib orang Ireland dengan semua tetamu kami,” kata Alex Macedo, naib presiden senior Burger King pemasaran Amerika Utara. Untuk acara freebie selama dua hari itu, rantaian makanan segera bergabung dengan Heinz, yang menyediakan Burger King dengan sos tomato hijau yang akan menemani fries.

Lebih Dari Delish: Alternatif Makanan Segera Sihat

Burger King menggesa pelanggan untuk menyelamatkan “hijau” mereka pada Hari St Patrick dengan mengambil bahagian dalam pemberian fry Perancis.

Ingin mendapatkan kentang goreng percuma dan tomato bertuah hijau hujung minggu ini? Cari lokasi Burger King berhampiran anda.

Loading...