Guys Ini Mengubah Kaki Dapur Ike Ke Pekerjaan Penuh Waktu

Jeppe Christensen dan Michael Andersen adalah yang pertama mengakui bahawa mereka tidak mencipta konsep penggodaman Ikea. Tetapi orang-orang, menerajui Reformasi syarikat reka bentuk Denmark, mungkin saja menyempurnakan tugas itu. Penyelesaian yang mereka datangi pada tahun 2014 adalah ini: Ambil kabinet dapur pemotong cookie Ikea – yang bautnya, slaid, dan bingkai papan partikel adalah kualiti yang sama seperti yang diperibadikan, Andersen menegaskan – dan menyalin semula mereka. Beri mereka barisan baru, tendangan kaki, countertop, dan pemegang, semua direka oleh beberapa arkitek paling terkenal di dunia untuk sekerap apa yang mungkin biasanya dikenakan.

BELI SEKARANG: IKEA Sektion Base Cabinet, $ 203; Ikea.com

gambar

Chelsea Lupkin

Idea ini berfungsi. Pembaharuan mempunyai lapan reka bentuk dapur sekarang (satu tambah rendah: mereka semua lebih mudah untuk mengucapkan daripada Ikea Ekestad dan Tingsryd jenis), dengan lebih banyak di ufuk. Terdapat asas model dalaman, yang, seperti namanya, adalah di mana ia bermula untuk syarikat itu. Ini jenis dapur yang membuat pencinta rekaan geek keluar, dengan kesederhanaan Scandinavia – bahagian pepejal yang memaparkan pekeliling, memotong keluar – dan sentuhan ’60s bakat. Kejayaan itu mengilhami Christensen dan Andersen untuk menyeru nama-nama besar yang merangkul jenama mereka hari ini.

gambar

Mahasuci Pembaharuan

“Kami membuat senarai tiga pereka yang paling hebat yang kami mahu bekerjasama dan memanggil mereka, dan mereka semua masuk ke dalamnya,” kata Andersen. Ketiga (BIG, Henning Larsen dan Norm) mencipta depan kabinet asli untuk Pembaharuan, dengan sentuhan unik seperti tarikan pintu yang diperbuat daripada bahan tali pinggang dan panel kayu yang dibingkai dengan tembaga. Ia merupakan satu kemestian bagi seorang jurutera kemudian dan ahli ekonomi yang berpengalaman sedikit dalam ruang reka bentuk rumah untuk mengamankan mereka, tetapi sejak itu, lebih banyak pakar telah menandatangani perjanjian, dan Reform telah melihat kejayaan besar – mencukupi untuk menumbangkan beberapa Denmark kecilnya dan berpasukan dengan membuka bilik pameran dan pejabat Brooklyn.

gambar

Mahasuci Pembaharuan

Amerika telah lebih lambat daripada pelanggan Eropah syarikat, kebanyakannya kerana mereka tidak tahu ia masih wujud. Pembaharuan tidak mempunyai kaitan dengan Ikea, tetapi banyak pekerja Denmark gergasi perabot yang biasa mengenalinya; ada yang merujuk orang lain kepada Pembaharuan. Di salah satu kedai Ikea di New York, seorang wakil memberitahu kami mereka tidak pernah mendengar tentang Pembaharuan, tetapi mereka tahu populariti perniagaan yang menumpukan perhatian itu semakin meningkat. Pembaharuan mempunyai nombor untuk membuktikan bahawa: Mereka berada di landasan untuk menjual 1,000 dapur tahun ini, sehingga 800 dari pusingan sulung mereka.

gambar

Mahasuci Pembaharuan

Epal untuk perbandingan epal di hadapan kayu standard Ikea dan pembaharuan yang paling asas adalah sekitar $ 70 hingga $ 130. Ia berganda, tetapi anda mungkin membayar harga Reform ganda atau tiga kali ganda untuk sebarang kabinet adat lain. Dan dengan fakta itu, Christensen berkata, perbankan Reform yang memikat pelanggan: “Kami cuba merevolusikan seluruh industri dapur dan membawa reka bentuk yang berpatutan kepada rakyat.”

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...