Hidup Lebih Baik Melalui IKEA Chocolate

Apabila anda berfikir tentang Ikea, anda mungkin memikirkan perabot utilitarian dan kontemporari yang sangat menarik dengan harga yang berpatutan dengan penggunaan bahan-bahan yang murah dan mengecewakan, buat-sendiri, arahan pemasangan. Tetapi Ikea mempunyai tradisi panjang menjual makanan unik (kebanyakannya berasal dari Eropah) sebagai sejenis industri kotej yang tenang untuk menaikkan gudang dan beban mereka ke perabot. Walau bagaimanapun, pilihan makanan Ikea sentiasa menjadi minat dan keingintahuan, menjual barang-barang seperti Ikan Ikan Sweden dan tiub salmon (saya menasihatkan anda untuk tidak mengelirukan kedua-dua produk ini). Item terbaru, di bawah jenama IKEA IKEA MAKANAN, untuk memukul rak barangan runcit Ikea adalah Bar Chocolate yang rendah hati.

gambar

Terdapat tiga citarasa (Dark, Milk, dan Hazelnut chocolate), bar coklat Ikea adalah seperti mudah, utilitarian, dan menyenangkan, seperti mana-mana perabot yang dijual di Ikea. Kesemua mereka dibungkus dengan pembungkus plastik minimalis, tanpa monochromatic dengan hanya nama Sweden (dianggap) dan terjemahan bahasa Inggeris dicetak di hadapan pembalut.

The Dark chocolate (AKA Choklad Mörk) bersesuaian dengan kandungan koko 60% (jika perkara-perkara ini penting kepada anda, yang semestinya patut). Ia mempunyai sedikit rasa mulut beracun, tetapi rasa yang sangat baik yang murni, anak lelaki pahit, dan tidak terlalu manis. Susu coklat Susu (AKA Mjölkchoklad) agak lebih manis daripada gelap, dan mempunyai rasa vanila yang berbeza dan konsistensi mentega mengingatkan gula-gula Krismas yang terdapat dalam kalendar kemunculan. Ground tengah keduanya adalah Hazelnut Milk Chocolate (bernama lucu Choklad Nöt, mengelakkan kekeliruan yang tidak perlu dengan Not Chocolate) boleh dikatakan sebanding dengan Coklat Susu, tetapi secara bebas telah dilepaskan dengan bahan hazelnut yang kaya, yang mengimbangi manisnya coklat susu dengan cukup baik.

Pada 99 sen sekeping untuk bar 100 g, anda tidak akan gagal dengan pembelian ini. Walau bagaimanapun, saya tidak akan menasihati run coklat khas untuk Ikea, tetapi kali lain anda mendapati diri anda perlu membeli yang baru Duktig atau Ivar, rizab satu atau dua dolar dalam perubahan poket untuk bar coklat yang akan menjadikan garis-garis checkout tidak lama lagi sedikit lebih bermanfaat.

Bar coklat Ikea boleh didapati di Ikea di seluruh negara.