Ini adalah Apa Yang Anda McRib (Diduga) Seperti Sebelum Dimasak

McRib yang sukar difahami kembali di McDonald’s. Tetapi keseronokan mungkin hilang sekarang bahawa seorang pekerja didakwa mengambil gambar daging seperti sebelum dibuang dalam sos dan dimasukkan ke dalam roti.

Beku McRib

imgur.com

Lebih Dari Delish: McRib adalah Kembali

Menurut Insider Perniagaan, DJDanaK pengguna Reddit mendakwa bahawa seorang kawan yang bekerja dengan Golden Arches membongkok foto dan menghantarnya kepadanya. Foto itu menunjukkan bahawa “tulang rusuk” yang tidak disebutkan, tidak kelihatan seperti lurus dari kotak. “Rakan saya bekerja di McDonald’s dan menghantar saya gambar ini daging mentah McRib,” DJDanaK diposkan.

Lebih Dari Delish: Raja Besar: Versi Burger King Mac Besar?

Permata yang tidak menjejaskan patty beku adalah menaikkan kening di internet. Mengenai Reddit, seorang yang beriman berkata, “Apa yang kamu harapkan, daging rusuk sejati?” Sementara yang lain bersetuju, meminta pembaca mengejutkan jika sebelum mereka melihat imej yang mereka fikir McDonald’s akan “mengukir tulang rusuk di belakang.” Antolangnia, seorang pekerja restoran yang menyatakan diri sendiri, berkata, “Jika anda pergi ke McDonald’s, bayar $ 3 dan tunggu 5 minit, maka inilah yang anda dapatkan.” Tambah Antholangnia, “Sesiapa yang menjangkakan makanan yang berkualiti tinggi dari McDonald’s dipermalukan.” Seorang pekerja McDonald menyokong tuntutan tersebut, menulis bahawa kotak itu dilabelkan, “Babi Berbentuk Riben Berbatu.”

Adakah anda masih makan McRib mengetahui daging itu kelihatan seperti ini? Atau adakah anda bersetuju bahawa imej itu benar-benar tidak mengejutkan?

Dapatkan lebih banyak kandungan makanan yang hebat pada Delish:


Cari resipi yang sempurna dari laman utama kami
Ketahui berita makanan terkini
Dapatkan buku resipi untuk menyimpan hidangan kegemaran anda
Daftar untuk surat berita percuma kami
Semak kami di Facebook, Pinterest, dan Twitter

Loading...