Internet Sepenuhnya Terganggu Dengan Cakera Buku Ini

Jika Makanan Ketuhar mikro untuk satu adalah buku masak sedih yang pernah anda lihat, marilah kita memperkenalkan anda kepada rakan sejawatan yang lebih tepat pada masanya, Memasak Segera untuk Dua. Pemasak tekanan menetapkan rekod Amazon dan telah menjadi aksesori dapur wajib, jadi secara semulajadi, buku masakan yang disertakan mengikuti dengan cepat. Dan sebagai pengguna Twitter yang berkulit helang, @mikerugnetta ditemui, mereka nampaknya semuanya mempunyai arah seni yang sama.

BELI SEKARANG: Pot Segera, $ 150; amazon.com

Banyak riffs di buku masak Instan Pot yang mesra pasangan itu semua mempunyai seorang lelaki di belakang seorang wanita, dengan kedua tangannya terbungkus pinggang atau tangannya menunjukkan bagaimana cara memotong sayuran. Ia adalah penjelmaan fizikal #mansplaining, kerana rasa apa, lelaki? Kita tahu bagaimana untuk memotong lada sial. Pengikut @ Felicious1908 berkomentar, “Oh itu sebabnya sesetengah resipi saya tidak betul-betul betul, saya tidak memasak dengan seorang lelaki yang berdiri di atas saya.”

Dan apabila anda melewati novel romantis-esque, anda akan melihat beberapa perkara aneh lain … seperti ramuan yang ada di kaunter. “Saya tidak pernah menggunakan Instan Pot tetapi menilai dari imej-imej ini, ia adalah mesin yang anda letakkan telur, salad, roti, paprika lada cincang, dan di luarnya terdapat makanan yang boleh dimakan,” kata @mikerugnetta..

BELI SEKARANG: Pot Segera Untuk Dua Buku Masakan, $ 8; barnesandnoble.com

Anda boleh membeli salinan salah satu daripada buku ini dengan risiko anda sendiri, atau – jika anda memasak untuk lebih ramai orang – anda boleh melelongkan resipi Delish yang telah diuji dan diselidikkan di sini.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.