Jack dalam Box Memperkenalkan Bacon Milkshake

Jack in the Box Bacon Shake

Jack di dalam kotak

Bagaimana pula dengan susu kaktus daging untuk pergi dengan komb cheeseburger BLT? Terlalu banyak? Sesetengah orang berfikir bacon membuat semuanya lebih baik. Sekurang-kurangnya itulah yang dikatakan oleh orang-orang di Jack dalam Kotak ketika mereka memperkenalkan tongkat daging bacon baru mereka, yang terbaru dalam barisan restoran lama yang berharap dapat membuat bank pada bacon. Adakah ini trend yang tidak akan mati?

The shake – yang, menurut Jack dalam Peti adalah “seperti yang terhad seperti yang terhad boleh” – adalah sebahagian daripada kempen iklan baru mereka, “Marry Bacon”, yang bertujuan untuk menarik di hati penyuka babi. Laman ini memaparkan gambar lelaki dewasa di mezbah yang memikat untuk pengantin burger mereka dan keseronokan mencari bacon bayi berkas kegembiraan.

Lebih Dari Delish: Bijak Bacon: 12 Produk Bacon Aneh yang Anda Tidak Percaya

Shake bacon dibuat dengan aiskrim vanila dan bacon berperisa bacon dan dihiasi dengan krim cambuk dan ceri maraschino. Jika anda bimbang tentang kandungan kalori, anda sepatutnya. A 16 oz. goncang mengandungi 773 kalori dan 40 gram lemak – tambahan 73 kalori dan 2 gram lemak di atas goncangan vanila biasa dengan saiz yang sama. Bagi mereka yang mengikuti jejak, BLT Cheeseburger mengandungi kurang kalori dan lemak maka kedua-dua minuman keras itu, 649 kalori dan 36 gram lemak tepat.

Lebih Dari Delish: Bacon Me Crazy: Bacon Quiz

Apa yang anda fikir: Adakah trend daging sudah terlalu jauh? Mempunyai kebiasaan yang sudah haus, atau adakah anda sanggup menunggang kereta api daging ke akhir pahit? Jika kes itu, gunakan daging di dalam peti sejuk anda untuk membuat salah satu daripada resipi ini.

Bacon Inspiration

gambar

18 Resipi Resipi Bacon

<p>Kat Kinsman mendahului brownie kaya dengan bacon dan pecan. Untuk meningkatkan rasa berasap, dia bercampur-campur beberapa lemak bacon ke dalam adonan.</p><p><b>Resipi: </b><b>Bacon-Bourbon Brownies dengan Pecans</b></p><p>“title =” Bacon-Bourbon Brownies with Pecans ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9457c72bf8_-_bacon-bourbon-brownies-pecans-recipe-fw0811-th2.jpg?resize=480 : * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Fredrika Stjärne

Bacon Bourbon Brownies dengan Pecans

<P>Keindahan lubang ini bermula dengan kepingan roti brioche yang tebal. Jatuhkan telur jumbo dan masak sehingga roti dibakar dan telur ditetapkan. Pasangan dengan tomato atau tomato panggang.</p><p><b>Resipi:</b> <b>Egg-in-the-Hole</b></p><p>“title =” Egg-in-the-Hole ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6bbb9ac895_-_eggtoastbacon-th2.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Antonis Achilleos

15 Resipi Bacon Terbaik

Loading...