Jangan Pergi Melalui Pai Musim Tanpa Membuat Crisp Beras Krispie

Musim pai adalah pergi, dan jika anda sudah merancang untuk membakar pai labu piawai anda dalam kerak gores, bersenang-senang dengan epal dan kekisi itu, atau mungkin menggiling sesetengah cookies untuk cracker graham atau asas Oreo, kemudian tahan ketat untuk sebentar, kerana kami telah menemui kerak pai yang akan meletakkan semua orang malu. Dan ia tidak melibatkan adunan apa-apa. Markah!

Kebenaran: Kami tidak pernah bertemu dengan kerak pai yang tidak kami sukai, tetapi blogger Hayley dari keranjang Rice Krispie Nasi Domestik itu mungkin menjadi yang terbaik. Pertama sekali, mudah untuk membuatnya bodoh. Tiada pin rolling atau pemproses makanan atau permukaan terapung-hanya tekan dalam kuali dan biarkan set. Oh, dan juga, tidak ada penaik! Woohoo! Tetapi bahagian yang terbaik adalah jelas bagaimana ooey, melanda sialan baik itu. Biasanya apabila ia datang kepada pai, keraknya baik-baik saja, tetapi ia mengisi semua orang yang riang. Bukan kesnya apabila anda membina asas beras marshmallowy rice treats, wanita dan gents.

Nasi Krispie Pie Crust
Baiknya Pemberontak Dalam Negeri

Satu-satunya kaveat adalah bahawa anda perlu membuatnya dengan pai tidak bakar, tetapi apabila anda memasak semua makanan ini pada hari cuti, adakah anda benar-benar akan berhujah untuk mempunyai sedikit kerja untuk dilakukan?

Nasi Krispie Pie Crust

Baiknya Pemberontak Dalam Negeri

Untuk mendapatkan resipi, layari Pemberontak Domestik.

Nasi Krispie Pie Crust
Baiknya Pemberontak Dalam Negeri

Dan jika anda sedang berjuang dengan datang dengan idea-idea pai tidak, kami mendapatnya.

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...