Kami Telah Menangkap Kolam Makanan Sebelum Tetapi Ini Yang Membawa Kek

Semua orang tahu bahawa terapung kolam berbentuk makanan adalah yang terapung kolam terbaik. Tiub dalaman purata digunakan untuk menjadi kegemaran orang ramai, tetapi sejak peruncit mula menjual donat digigit, pretzel masin, dan sandwic ais krim, inflatables biasa telah diketepikan. Sejujurnya, kami fikir kami telah melihatnya apabila pizza pizza muncul di pasaran musim bunga ini, tetapi kemudian kami melihat ini:

Lihat siaran ini di Instagram

Pizza sepanjang hari setiap hari !!!!!!! ������������������������ ezmilmenyukan pemalsuan ubat-ubatan kemusnahan kanak-kanak yang terkandung di dalamnya

Pos yang dikongsi oleh Pugsley Pizza (@pugsleypizza) pada

Kita tahu-banyak perkara untuk direndam, tapi mari kita jelaskan perkara ini. Satu pizza slice float = sejuk. Lapan slice pizza terapung = MENINGKATKAN Mimpi. Apa yang boleh lebih baik daripada berehat di sekitar kolam anda di pizza pepperoni bersaiz hidup dengan rakan dan keluarga anda? Tiada apa-apa (kecuali mungkin makan pizza sebenar di rakit pizza kembung anda.)

Sekiranya anda bimbang untuk mendapatkan lapan terapung untuk bersatu seperti itu, berehatlah. Swimline merancang mainan dengan “penyambung gelung bungee” supaya anda boleh menghubungkan beberapa kepingan bersama-sama. Terapung juga dilengkapi dengan pemegang cawan, dan kerak beregu sebagai bantal.

Pada masa ini, satu keping pergi hanya di bawah $ 33, jadi pai keseluruhan akan dikenakan biaya sekitar $ 250. Berbaloi? Itu bukan soal.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...