Kedudukan Definitif Nuggets Ayam Makanan Fast

5. Burger King

gambar

Diberkati oleh Spoon University

Panggilan pertama di senarai tempat makanan segera adalah Burger King. Walaupun diketahui oleh burgernya (oleh itu namanya), rantaian itu sering mempunyai spesial pada ayamnya. Saya mengarahkan sepuluh keping dan digantung.

Kesan pertama saya adalah warna: gelap dan pucat. Ia tidak mempunyai keemasan yang perlu nugget ayam, tetapi bagaimanapun, saya teruskan gigitan pertama saya. Bubuknya lembut dan dagingnya spongy, namun kering. Nuggets ringan berpengalaman, tetapi merasai lebih banyak minyak daripada apa-apa.

Nuggets ini dengan cara apa pun tidak buruk, tetapi mereka pasti memerlukan sos yang dipasangkan dengannya, kerana ia hanya semacam hambar.

4. Wendy’s

gambar

Diberkati oleh Spoon University

Seterusnya dalam senarai saya ialah Wendy’s, rangkaian yang terkenal dengan maskot merah, tanda tangan Frosty, dan Baconators berair. Seperti pada perhentian sebelumnya, saya mengarahkan 10 lagi nugget.

Nuggets ini lebih gelap daripada Burger King, tetapi mereka lebih goreng. Dengan gigitan pertama saya, saya dapat merasakan perbezaan dalam goreng, kerana ia benar-benar segar. Daging itu kebanyakannya pengisi, tetapi ia masih sangat berair dan dibungkus beberapa rasa.

Saya sebenarnya agak kagum dengan ini, tetapi saya tahu mesti ada lebih banyak di sana di dunia nugget.

3. Zaxby’s

gambar

Diberkati oleh Spoon University

Walaupun rantai ayam ini hanya mempunyai jalur ayam, saya terpaksa menyertakan mereka dalam senarai ini kerana mereka adalah pesaing terbesar Chick-Fil-A di sini di Selatan. Saya memesan 5 keping dan memulakan perjalanan Zaxby saya.

Ayam mempunyai renyah indah untuknya, kerana pinggirnya renyah dan gorengnya adalah cahaya dan sangat emas. Dagingnya lembut dan lembut, jadi ia akan jatuh betul-betul di dalam mulut saya. Saya juga gembira untuk mengatakan ia adalah nugget pertama saya yang tidak penuh dengan pengisi daging, dan ia benar-benar menunjukkan dalam rasa.

Ini hebat, dan saya pasti akan mengesyorkan mereka kepada mana-mana peminat ayam.

2. McDonald’s

gambar

Diberkati oleh Spoon University

Sungguh sungguh-sungguh membuat keputusan sama ada untuk meletakkan Zaxby atau McDonald sebagai nugget kegemaran saya yang kedua, tetapi McDonald’s sebenarnya mengalahkan persaingannya. Nugget klasik, ruji untuk peminat Happy Meal dan pemakan makanan segera di seluruh dunia, masih begitu hebat selepas 20 tahun memakannya.

Mereka ringan dan lapang, tetapi mempunyai masalah yang luar biasa kepada mereka, kerana kulitnya sangat rangup dan emas. Daging adalah pengisi, tetapi mengejutkan mempunyai beberapa jus untuk mereka. Terdapat sedikit rasa perasa, tetapi ia disembunyikan oleh rasa nugget, jadi ia masih sangat enak.

Nugget ini selalu berada di kedudukan tinggi dalam senarai saya, jadi saya gembira kerana mereka tidak membiarkan saya turun kali ini.

1. Chick-fil-A

gambar

Diberkati oleh Spoon University

Chick-Fil-A memegang tajuk nugget ayam terbaik di dunia makanan segera.

Sangat ringan goreng dan sempurna emas, Chick-Fil-A nuggets mempunyai masalah yang sempurna, terutamanya apabila anda sampai ke sudut dan mendapatkan tepi renyah, yang merupakan bahagian kegemaran saya. Seperti Zaxby, daging bukanlah pengisi, jadi setiap gigitan adalah lembut dan berair. Tetapi apa yang benar-benar membuat nuggets istimewa ini adalah rasa. Diasinkan dalam jus jeruk, setiap nuggets ini mempunyai sedikit tetapi lazat untuk mereka. Ia adalah rasa yang saya minta setiap kali saya jauh dari Chick-Fil-A terlalu lama.

Dengan tekstur dan citarasa yang hebat, Chick-Fil-A memenangi pertempuran nugget.

Lebih Dari Spoon University

gambar

Diberkati oleh Spoon University

15 Resipi Vegan Bahawa Hanya Membuat Sense dalam Cuaca Sweater

Cara Terbaik untuk Menyingkirkan Hangover, Menurut Doktor

Apa Tepatnya Ada Turducken?