Kehidupan Anda Sudah Pastinya Hilang Seorang Pembuat Wafel Bintang Kematian

Peminat Star Wars – dengar. Ada gangguan dalam kekerasan … atau sebenarnya SARAPAN ANDA. Pembuat waffle Death Star wujud di dunia, dan jika anda tidak bangun pada 4 Mei dengan ini untuk sarapan pagi, anda melakukan semuanya salah.

Kita mungkin tidak dapat memusnahkan Bintang Kematian, tetapi kami yakin dengan kebolehan kami untuk merobohkan piring wafel, jadi kami pasti akan menghadapi cabaran ini. Pembuat wafel berfungsi sama seperti besi piawai anda, tetapi ia menekankan adunan anda ke dalam rupa Bintang Kematian, dan hasilnya agak menawan.

Kematian Star Waffles Vertical

Chelsea Lupkin

Mereka seronok untuk membuat, mereka lebih seronok untuk mengisi dengan sirap dan memakan. Dan jika anda mempunyai penggemar bukan Star Wars dalam hidup anda, anda mungkin boleh menukarnya dengan wafel. Hanya mengatakan. Selamat datang ke sebelah gelap.

Kematian Star Waffles Horizontal

Chelsea Lupkin

Anda boleh menjaringkan satu di ThinkGeek atau Amazon sekarang, dan jika anda suka, status super-fan, anda juga boleh menambah BB-8, Darth Vader, dan Stormtrooper wafel besi ke koleksi anda. #SquadGoals muktamad.

Jika anda memerlukan lebih banyak Star Wars dalam hidup anda, periksa senarai hadiah kami setiap peminat mutlak perlu dimiliki.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...