Kek Bunga Jelly ini akan meniup fikiran anda

Kami fikir kek hujan hujan dan ramen ais krim adalah kira-kira memukau sebagai pencuci mulut boleh mendapatkan, tetapi ada trend manis baru yang perlu anda ketahui, dan ia akan menjadi emas Instagram. Kek jeli bunga adalah pencuci mulut IT yang baru di media sosial, dan kami berjanji, ini paling tidak mengganggu anda akan mempunyai gambar bunga yang mengisi makanan anda.

Kek jeli bunga mengambil segala hal yang berkaitan dengan kek hujan dan menjadikannya lebih cantik dengan membuat bunga dari jeli sakura di dalam kek berbentuk kubah yang kecil. Mereka dibuat dalam beberapa warna yang berbeza – biru, kuning, putih, dan merah jambu seperti bunga ceri – dan hanya mengambil sembilan minit untuk membuatnya. Dan sementara belum ada butiran terperinci mengenai bagaimana mereka sebenarnya dibuat, kami menganggap ia berkongsi banyak persamaan dengan kek hujan hujan biasa.

Lihat siaran ini di Instagram

�� # sakurajelly #cuteyyyy #dessert #sydney

Satu jawatan yang dikongsi oleh Annie Zhang ��️ (@annieeeez) pada

Sesetengah melaporkan kek bunga-bunga kecil ini mempunyai rasa kelapa yang sedikit, sementara yang lain mendakwa mereka rasa sedikit hambar. Malangnya, anda mungkin tidak dapat mengetahui sendiri kerana – bersiap-siap untuk memukul keras – kek ini hanya boleh didapati di Sydney, Australia di La Floraison.

Lihat siaran ini di Instagram

#raindropcake #sakurajellycake #jelly #dessert

Satu jawatan yang dikongsi oleh Joanna (@jaycychen) pada

Ia mungkin tidak akan lama sehingga kek trendi ini membuat jalan ke A.S., tetapi buat masa ini, kagumi semua keindahan.

Lihat siaran ini di Instagram

Sakura berwarna jeli ️ �� �� �� �� �� �� ��. ️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Erina❤️ (@eliseaki) pada

Ikut Delish pada Instagram.