Lance Bass Totally * NSYNC Dengan Makanan 90-an ini

Lance Bass mungkin menghabiskan bahagian akhir dari ’90-an yang memakai jaket bengkak, membuka untuk Janet Jackson – kemudian memimpin lawatannya sendiri – dan tearin’ up tweens ‘sebagai sebahagian daripada mega-boyband * NSYNC, tetapi itu tidak bermakna dia tidak mengetuk genggam tangan dan memakai Capri Suns seperti yang kita semua. (Dia baru saja merogoh di kedai runcit ketika dia cuba membelinya. Kamu tahu, sama seperti yang lain dari kita.)

Sekarang dia menjadi tuan rumah ‘Rumah 90-an pada MTV, kami meletakkan Bass untuk ujian: Seberapa baik dia benar-benar tahu era yang membawa kita keajaiban seperti Crystal Pepsi dan Dunkaroos? Penyanyi itu dengan senang hati menaikkan cabaran itu, menguji rasa cermat mata dari beberapa snek dan minuman terpanas yang paling popular. Untuk tiap-tiap soalan dia mendapat hak, dia menjaringkan hak bercakap untuk hidup. Bagi tiap-tiap orang dia mendapat salah, baiklah, kami memaksa dia untuk menghadapi sisi nostalgia yang lebih canggung, menjawab soalan setiap TRL-menyembah, ’90an fangirl (atau fanboy) ingin tahu tentang penyanyi itu.

Lance Bass

Chelsea Lupkin

Lebih dari Lunchables Pizza dan Capri Suns, bintang itu mendapat kejutan mengenai lagu * NSYNC dia berharap dia tidak akan pernah mendengar lagi, diet yang membawanya melalui tahun artis kelaparannya, dan dosa kardinal anda tidak boleh melakukan terhadap Pop-Tart.

Dietnya Adakah Lengkap 180 Dari Permulaan Boyband beliau.

“Ramai kenangan yang datang kembali dengan makanan ini,” katanya, mengamalkan kue Dunkaroos yang dibekukan. “Apabila kita mula-mula bersama dengan * NSYNC pada tahun 1995, kita semua tinggal di sebuah rumah bersama-sama, dan kita mempunyai wang sifar. Saya hidup dari kentang goreng yang dibuat dengan sedikit Daddy Fry, dan Pizza Bagel Bites. dua tahun pertama kerjayanya. ”

NSYNC

Steve Eichner

Hari-hari ini, Bass telah pergi makan tengah hari, dibintangi oleh Fox Peraturan Dapur saya awal tahun ini dan membuat rancangan untuk membuka restoran di seluruh dunia. Sebagai kemahiran memasaknya telah berkembang, begitu juga dengan cita-citanya: bintang dan suaminya, Michael Turchin, telah mematuhi diet pescatarian selama tiga bulan – sehingga menembak ini.

Kerana tiada siapa yang dapat menahan dulang baru dinosaurus nugget. Tiada sesiapa.

'90s Foods

Chelsea Lupkin

MENINGKATKAN 90-an: * NSYNC oleh * NSYNC, $ 9,99; Amazon

Dia Bermimpi Membuat Pembelian One Only-In-His-Wildest-Mimpi ini.

Sebagai satu perlima daripada band yang memegang rekod 15 tahun untuk menjual album paling dalam satu minggu (iaitu, sehingga Adele datang bersama 25), anda mungkin mengharapkan Bass pergi ke HAM dengan gaji utama yang pertama. Apa yang akan dia pergi? Makan malam $ 100,000? Tengkorak dinosaur, seperti Nic Cage? Patung 20 kaki tinggi dari dirinya yang terbuat dari Pringles ?! Nah, dia mendapat lebih liar daripada itu.

“Saya bermimpi daripada 4Runner Toyota. Pertama, ia adalah Explorer, tetapi kemudian, apabila 4Runner keluar, oh ya, “katanya.” Saya mahukan satu perak, dan budak lelaki, saya mendapat satu dengan gaji pertama itu – yang akhirnya datang selepas 10 tahun. Terima kasih, Lou Pearlman. “(Dia sudah tentu merujuk kepada bekas pengurus band itu, yang telah dijatuhi hukuman 25 tahun penjara selepas disabitkan menjalankan skim $ 500 juta Ponzi, menurut Billboard.)

Lance Bass

Chelsea Lupkin

Peminat Setelah Ripped Pakaian-Nya Off Dia.

Bass tidak mempunyai kekurangan pada pertemuan peminat yang mengejutkan, tetapi yang benar-benar menangkapnya adalah apabila kumpulan itu membuat lawatan pertamanya ke Madrid, Sepanyol. “Kami turun dari pesawat, dan kami terpaksa melalui orang ramai, dan mereka hanya merobek semuanya,” katanya sambil memberi isyarat kepada mukanya dan telinga. “Sekiranya anda mempunyai anting-anting, ia hilang, dan kemudian, ketika kami sampai ke pesawat, anak-anak melompat ke tali pinggang bagasi untuk ke bahagian lain, di mana pesawat itu.

Lance Bass

Chelsea Lupkin

Ada Satu * Lagu NSYNC Dia Tidak Boleh Melarikan diri.

Dan itu bukan apa yang anda fikirkan. 1 Mei boleh mengeluarkan semua “Memang Akan Ada” meme, dan “Bye Bye Bye” mungkin lagu yang paling ikon, tetapi yang terus-terusan terjebak dalam kepala Bass adalah dari tahun-tahun awal mereka.

“Kami banyak bereksperimen dengan muzik kami di kawasan techno, lebih awal, dan ia tidak begitu baik. Satu lagu yang mungkin saya tidak boleh dengar lagi ialah ‘Here We Go,'” katanya. “Ya, ya, ya, di sini kita pergi / * NSYNC telah mendapat aliran. Saya tidak suka apabila orang menyoal sendiri, saya tidak. “

Sebaik sahaja dia cuba mengabaikannya, lagu itu cenderung pop dalam kepalanya. The. Masa.

“Ini satu-satunya lagu yang saya fikirkan apabila saya melangkah di atas kapal terbang.” Setiap kali, selalunya, ia tidak akan meninggalkan hidup saya, “katanya ketawa.

Dia Adalah Semua Mengenai Ruang Sembang Kipas NSYNC * AOL.

Sudah tentu, tiada perjalanan ke lorong ingatan akan lengkap tanpa melihat kembali salah satu bentuk media sosial paling awal: AOL Instant Messenger (AIM). Malangnya, perkhidmatan sedang ditutup pada 15 Disember, tetapi untuk menghormati jam yang kami habiskan untuk menyaring mesej kami – ahem, ~ BAYAR BRB! ~ – kita perlu tahu sama ada Bass juga.

“Saya mempunyai dua,” dia mengaku. “Salah satu alamat e-mel saya, yang saya tidak akan berikan, tetapi saya telah memanggil IMPoofu – Mesej Segera Poofu, atau saya Poofu – kerana ia adalah pekerjaan pertama saya. Sebagai seorang remaja berusia 14 tahun, saya berpakaian seperti anjing Poofu, dalmatian ini seperti Barney, saya akan pergi ke pusat membeli-belah dan mengambil gambar dengan anak-anak, kerana dia adalah watak ini dalam buku. Itulah pekerjaan pertama saya di Christmastime.

NSYNC

Jeff Kravitz

Dan ya, sekiranya anda ingin tahu, dia bersembunyi di bilik sembang AOL di bawah nama itu sepanjang masa – terutamanya * NSYNC. “Itulah cara anda bercakap dengan peminat pada masa itu! Itulah media sosial yang asal,” katanya. “Sudah tentu kita semua melakukan itu. Ia hanya kami [dalam * NSYNC] – Britney, semua orang dalam muzik pop melakukannya semula.”

Dia Percaya Ada Hanya Satu Jalan Yang Benar Untuk Panas A Pop-Tart.

“Saya hidup dari perkara-perkara ini pada tahun 90-an Adakah kamu bercanda?” Bass berkata, selepas meneka dengan serta-merta bukan sahaja bahawa ia adalah Pop-Tart, tetapi ia adalah satu-rasa rasa (kegemarannya, nampaknya).

Lance Bass

Chelsea Lupkin

Bagaimanapun, walaupun dia suka kepada mereka, bintang pop dibesarkan di dalam rumah yang dibahagikan: Dia dan kakaknya selalu berjuang dengan cara yang betul untuk membuatnya. “Salah seorang daripada kami ingin memasukkannya ke dalam pembakar roti, dan yang lain mahu mencurahkannya,” jelasnya. “Ini semua mengenai pembakar roti, anda tidak menyerap perkara-perkara ini, ia menjadikannya basah, pemanggang roti, pembakar roti, pembakar roti.”

Jelas, kita tahu bahagian mana dia berada.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...