Marathon Minum Perancis Terbaik

Hati saya berdebar. Perut mengalir. Saya hanya mengambil dua tembakan ujian tiub dari mulut koktel pelayan dan entah bagaimana, saya masih ada gementar tentang menunggang seekor lembu jantan mekanikal. Kemudian gal saya dalam tendangan saya terdedah: Rheanna, ini ORLEANS BARU. Anda perlu bangkit dan melakukan perkara yang sial.

Setakat ini, perjalanan saya ke Bourbon Street telah melibatkan pesanan ikan besar pada saiz kepala saya, menanggalkan tembakan besar-besaran Jell-O dari picagari palsu, berteman dengan tiga gadis British “bercuti” di kelab jazz, dan melemparkan balik Bom Tangan 190-bukti yang meletakkan sebarang daiquiri beku untuk dimalukan.

Pada ketika ini, saya mengatasi garis halus antara keganasan dan jumlah kegagalan. Tetapi sebelum nama saya dipanggil, fikiran saya tergulung dan bergerak semula, cuba untuk menentukan bagaimana saya dapat membuatnya sejauh ini selepas maraton selama 8 jam mengetuk kembali minuman keras. Sama seperti padang Kodak terkenal Don Draper, minuman berjam-jam lalu muncul seperti slaid projection – sazerac, gin fizz, vieux carre, absinthe frappe, taufan – tahi suci, bagaimana saya masih berdiri?

Kemudian ia datang kepada saya: Malam rambun ini adalah, dengan beberapa tuah nasib, sempurna dirancang. Dan jika anda ingin berjaya menghampiri jalan anda melalui kejiranan tertua di bandar yang paling sukar dan tanpa mengetuk pantat anda, ikuti arahan ini dengan teliti.

gambar

Michael Stillwell

Mulailah berkelas di The Sazerac Bar

Apa yang perlu dipesan: Sazerac, Ramos Gin Fizz

Pasti, matlamatnya biasanya tinggal berkelas, tetapi tidak ada cara yang berlaku di Suku. Perhentian pertama anda perlu menjadi yang paling hebat, supaya anda dapat menikmati suasana yang megah dan benar-benar menghargai butiran besar yang telah kembali ke Old World New Orleans sebelum menjadi terlalu tipis untuk memberitahu perbezaannya. Terletak di dalam lobi The Roosevelt, The Sazerac Bar dinamakan untuk apa yang dikatakan ramai ahli sejarah sebagai koktel pertama di dunia. Dan apa koktel itu. Belly hingga bar walnut Afrika, diapit oleh mural Paul Ninas yang terkenal, dan minta minuman keras nama.

Walaupun anda tidak pernah mempunyai sazerac, anda tidak boleh melangkau yang ini. Walaupun ia diakui berat pada semangat (wiski rai menguasai kaca ini), ia sangat halus, dan menghirup perlahan-lahan adalah titik keseluruhan. Jika anda lebih suka sesuatu yang lebih lembut, pilih Ramos Gin Fizz. Gelas Collins yang berbuih adalah manis, berkrim, hampir berbunga – terima kasih kepada Plymouth gin, krim berat, putih telur, dan air bunga jingga.

Luangkan masa untuk berbual dengan bartender anda – siapa yang tidak ragu-ragu berpakaian dengan jaket putih yang jernih, mengenai sejarah yang dikelilingi oleh anda dan meminta cadangan untuk menyesuaikan seluruh merangkak bar monumental anda.

gambar

Rush Jagoe

Ambil berputar di Bar Carousel

Apa yang perlu dipesan: Vieux Carré

Terletak di dalam Hotel Monteleone, Carousel Bar terkenal dengan bar pusingan 25 tempat duduk yang dipasang pada tahun 1949. Dan ya, ia benar-benar berputar – sangat lambat (ia mengambil masa kira-kira 10 minit untuk mendapatkan semua jalan sekitar), supaya bilik tidak mula berputar pada awak juga. Tetapi lubang penyiraman juga menamakan tempat kelahiran Vieux Carré (yang bermaksud “dataran lama” dalam bahasa Perancis dan merujuk kepada Kuartet), gabungan bijih Bénédictine, cognac, rye, vermouth manis, dan pahit yang dihiasi dengan limau twist. Anda mungkin perlu menunggu masa untuk salah satu kerusi pusing kulit itu pada kerumitan yang rumit tetapi sebaiknya anda menggelengkan satu, tinggal sedikit masa: Perintahkan ketam biru dan udang udang yang gurih, dan basuh dengan minuman lain. Gin fizz juga pemenang di sini, seperti juga sazerac klasik.

Masa perjalanan di Old Absinthe House

Apa yang perlu dipesan: Absinthe Frappé

Air pancut marmar yang menarik – yang, pada satu masa, menuangkan air ke atas absinthe dan kubis gula – menandakan pintu bar 200 tahun ini yang kekal sebagai salah satu institusi paling terkenal di Quarter. Serius, Rumah Absinthe Lama sebenarnya, begitu lama bahawa ia adalah tempat pertemuan yang dikhabarkan antara Andrew Jackson dan lawan terkenal Jean Lafitte pada tahun 1806 sebelum Pertempuran New Orleans.

Hari ini, empat set pintu Perancis sentiasa terbuka, mengalu-alukan pelanggan yang sentiasa melayang masuk dan keluar sepanjang malam. Sebaik sahaja anda berada di bar tembaga di atas, minta spesifikasi: hijau neon Absinthe Frappe (juga dikenali sebagai “raksasa hijau”), yang dibuat hanya dengan abss, Herbaaint, dan air soda Herbsaint. Rasanya seperti cookie anise Itali. Sekiranya anda sedang mencabar, minta pungutan koleksi absinthe mereka, termasuk varietal dari Switzerland (Kubler, Clandestine), Perancis (Pernod, Grand), dan Austria (Mata Hari).

gambar

Rush Jagoe

Pop yang bergelembung di Arnaud’s French 75

Apa yang perlu dipesan: Perancis 75

Sebelum anda dapat mengambil minuman bernama tempat ini, anda akan mendapat rasa New Orleans Lama dengan langkah pertama anda ke dalam bar jazz yang dilengkapi dengan kayu keras yang hangat. Di Arnaud, jazz mengapung melalui udara, bengkak memakai jaket putih, dan setiap koktel dibentangkan dengan bakat. Jadikan seperti pelontar (anda akan merasakannya di ruang yang telah diubahsuai, dihiasi dengan najis kulit berwarna hijau, lampu beaded, dan lantai jubin heksagon asal) dan menetap di salah satu sofa baldu untuk memerintahkan Perancis 75. Koktel champagne adalah dicampur dengan cognac, gula, dan sedikit lemon dan dibentangkan dalam seruling tulip yang cantik. Dinamakan untuk meriam yang digunakan di medan perang Perancis semasa Perang Dunia I, rampasan ini kurang mengenai bandar New Orleans, dan lebih banyak lambang semangat Perancis.

gambar

Rush Jagoe

Rokok di Napoleon House Bar & Cafe

Apa yang perlu dipesan: Piala Pimm

Perhentian seterusnya anda akan menjadi doozy, jadi pelan sewajarnya dengan menghirup Piala Pimm yang ringan (Napoleon House dikreditkan dengan menyempurnakan koktel berasaskan minuman keras) dan padding perut anda dengan muffuletta. Dimuatkan dengan ham, salami, pastrami, Swiss, Provolone, dan salad Itali buatan sendiri, sandwic besar-besaran ini disajikan dengan hangat – dan itu adalah apa yang anda perlukan pada masa ini dalam perjalanan minuman keras yang direndam. Di sini, anda juga mendapat tiga pilihan Pimm: yang dicelupkan semula dengan limau limau dan soda lemon-limau, Satsuma yang bertali dengan rum dan mandarin mandarin, dan gaya Inggeris dicincang dengan timun yang menyegarkan. Tetapi jangan terlepas pandang sejarah di sini: Napoleon House merupakan satu lagi mercu tanda Perancis Quarter dengan lebih daripada 200 tahun di bawah tali pinggangnya, dan menjadi rumah kepada Datuk Bandar pada tahun 1812 sebelum dibuka sebagai kedai runcit pada tahun 1920.

gambar

Rush Jagoe

Pergi H.A.M. di Tropical Isle

Apa yang perlu dipesan: Tangan Bom, Serangan Jerung

Tiada perjalanan ke NOLA selesai tanpa membuat perhentian pit di kitschiest dan, boleh dikatakan, bar yang paling popular di bar Bourbon Street. Ditubuhkan pada tahun 1984, “Rumah dari Bom tangan Tangan” dihiasi dengan penyelam skuba papier-mâché yang menonjol dari siling dan pokok kelapa yang dibuat sepenuhnya daripada lampu Krismas. Ia adalah tempat yang tidak boleh dilupakan bagi mereka yang mencari minuman keras, manis, dan betul-betul bombastic untuk tote sepanjang lawatan mereka melalui Quarter.

Bom Tangan Tangan khususnya telah menimbulkan gila selepas beberapa tahun – kemungkinan besar untuk tuntutannya mengetuk anda pada keldai anda. Dan itu bukan sepenuhnya dari markah: Gelas papan kayu diisi penuh dengan minuman keras tembikar beku, alkohol bijirin 190-bukti, dan campuran bahan-bahan rahsia yang pemiliknya, Pam Fortner menyimpan rahsia terhebat dia akan membayar anda ganjaran tunai $ 250 untuk melaporkan ketukan.

Tetapi itulah Serangan Jerung yang akan membuat kamu kembali. Perintah pengalaman melibatkan bartender agak betul-betul menumbuk penggera, membombardir anda dengan serangan seronok, dan menghancurkan hiu plastik ke dalam cangkir anda. Sekiranya anda bernasib baik, seseorang mungkin akan menggagalkannya Jaws tema.

Lihat siaran ini di Instagram

Doin ‘perkara yang sial. ������ #sharkattack #isurvived #onassignment #nola #bourbonstreet #cocktails #damnthatsdelish #badgalrherhe

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rheanna O’Neil Bellomo (@rhaannaoneilbellomo) pada

Bersanyi bersama di Pat O’Briens

Apa yang perlu dipesan: Badai

Kini, anda telah banyak dibersihkan, anda sudah bersedia untuk menyelam ke ruang berdinding batu bata yang luas ini yang menawarkan piano duel dan menarik pelanggan, mulai dari kasut bot dalam kasut bot kepada ibu-ibu yang menyumbangkan bulu bulu. Ia bernilai masa anda untuk mencuba dan merebut tempat duduk di dalam untuk menyanyi bersama-sama, tetapi jika ia penuh (yang lebih mungkin) patio belakang rumah, lengkap dengan pancutan kerja, adalah pelari terbaik anda.

Satu lagi koktail kelahiran New Orleans, Badai diputar dengan rum, minuman keras minuman keras, dan jus limau. Dan tidak ada tempat yang lebih baik daripada Pat O’Brien, yang mencipta minuman itu pada tahun 1940-an, ketika minuman tiki berturut-turut berkuasa dengan surplus rum. Teras dengan kepingan oren dan ceri maraschino, dan selesai dengan jerami neon bendable, ia adalah koktel tropika yang klasik untuk hari-hari yang hangat dan malam-malam berangin oleh bayou.

gambar

Jonathan Boulton

Tujague’s

Apa yang perlu dipesan: Belalang

Tujague dimanfaatkan dalam cerita masakan masakan, lengkap dengan cerita hantu, cerita tukang daging, dan lawatan presiden (Roosevelt, Truman, Eisenhower, dan De Gaulle di Perancis). Tetapi ia adalah minuman beralkohol, minty, dan serba lengkap yang dipanggil Grasshopper yang mencuri persembahan di bar dan restoran berusia 160 tahun ini. Bar Cypress, yang mengaku sebagai bar berdiri paling lama di negara itu, melahirkan koktail yang terkenal sekarang yang mengguncang keranjang dengan creme de kakao, krim berat, dan brendi. Hasilnya adalah kaca yang sangat terang yang anda akan membuang (dan terus memesan) lebih cepat daripada milkshake.

gambar

“loc =” C
Rush Jagoe

Dua langkah di sepanjang Jalan Frenchman

Bourbon Street dianggap sebagai raja ketika kedua-dua lubang penyiraman bersejarah dan berpesta riang, tetapi hanyut dari seret utama dan anda akan mendapati poket kelab jazz di sepanjang orang Perancis, yang jauh lebih dikenali tetapi boleh dikatakan lebih banyak memperkaya Perancis Quarter.

Perhentian pertama anda sepatutnya Café Negril, di mana setiap malam berbeza dari jiwa ke Caribbean untuk jazz. Dilambai dengan potret Bob Marley yang indah, pokok kelapa palsu, dan lampu neon, ruang itu benar-benar mencerminkan getarannya. Perintahkan koktail koktel atau bir draf tempatan sebelum mengambil spin di lantai tarian yang luas.

Apabila anda bersedia untuk bergerak, tekan Kucing yang diperhatikan, di mana anda boleh menghirup bir murah-as-neraka dan mencari pasangan menari untuk band live di panggung di sudut depan. Ia hanya wang tunai dan ruangnya kecil, tetapi ia sesuai untuk mereka yang tidak mahu menyiapkan caj perlindungan atau lebih suka mendengar penutup daripada jazz improvisasi.

Terdapat juga Maison dan DBA, tetapi anda perlu mengeluarkan wang untuk masuk ke pintu – yang, pada akhir malam, terasa sedikit. Sebaliknya, anda mungkin mahu melompat ke 13 Monaghan untuk drunchies lewat malam seperti Sriracha-slatered tator tot nachos.

Lebih daripada lapan jam boozin ‘dan cruisin’ kemudian, saya sedar saya tidak hanya mempunyai kemahiran penyelidikan saya dan Peta Google terima kasih untuk merangkak bar epik ini untuk mengakhiri semua merangkak bar. Jalan-jalan yang boleh dilalui oleh Quarter yang luas, beranda dua tingkat, tempat duduk luar yang cukup, dan sikap parti yang keras meminjamkan “dataran lama” ke malam yang panjang dan rambling yang anda tidak akan pernah lupa.

Sekarang bangun dan naik lembu itu.

Lebih banyak New Orleans Most Delish

Kami mempunyai semua barangan yang perlu dimakan dan diminum di NOLA:

Semak semua cerita New Orleans yang hebat.

Mahu lebih? Cuba ini:

The 8 Dishes You Can not Miss In New Orleans

Brunch Terbaik Untuk Menyembuhkan Hangover French Quarter Anda

Kenapa Anda Perlu Minum Kopi Chicory

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...