Marshmallow Pizza Adakah Real-Dan Ia Lebih Besar Daripada Anda Boleh Bayangkan

Anda mungkin tidak percaya apabila kami mendedahkan bahawa pizza di atas tidak pizza sama sekali. Malah, mereka tidak gurih. Tidak, pusingan yang sangat terperinci ini sebenarnya adalah marshmallow yang besar dengan pewarna yang sangat realistik dicetak pada mereka.

The brainchild of the people at Firebox, yang mengisytiharkan diri sebagai “kedai yang luar biasa,” Pizza Takeaway Marshmallow boleh didapati dalam gaya Margherita, Hawaiian, pepperoni dan vegetarian. Ia berbulu, berperisa vanila dan menjadikan salah satu hadiah terbaik yang pernah kita lihat-terutamanya kerana ia dibungkus dalam kotak pizza sebenar. Sekiranya anda tidak mempercayai kami, lihatlah dengan lebih dekat:

gambar

Diberkati Firebox

Anda boleh memesan pai mallow ini dalam dua saiz – sama ada 8 atau 12 inci – untuk $ 19.89 dan $ 24.39, masing-masing. Jika anda merasa begitu cenderung, anda boleh meminta jenama untuk mencetak mesej tersuai (maksimal 250 aksara) pada penutup kotak. Tetapi gimmik tidak berhenti dengan nombor ini: Terima kasih kepada Firebox, anda juga boleh menggandakan elemen campy dengan memotong pusingan manis anda dengan pemotong pizza basikal.

Menurut laman produk, “pizza” ini akan kekal baik selama empat hingga enam minggu setelah dibuka, tetapi kami mendapati sukar untuk mempercayai bahawa pai-pai ini akan bertahan lama di sekeliling sekeping irisan dan gula-gula. Ini mungkin kerana mereka adalah gula tulen, sirap glukosa-fruktosa, air dan sedikit gelatin.

Sekiranya anda kurang memerintahkan perkara-perkara semata-mata untuk faktor kitsch, jenama itu juga membawa pizza coklat di atasnya dengan kacang-kacangan, raspberi, sarang lebah dan ramuan coklat putih.

Ikut Delish pada Instagram.