McDonald’s Menambah McFlurry Paling Menakjubkan Ke Menu Mereka

Dikemaskini Pos: 15 Mac, 2018 pada 4:55 p.m. EST

Kanada boleh menjadi destinasi percutian musim panas terpanas di Amerika – sekurang-kurangnya jika anda seorang peminat Telur Cadbury Creme. McDonald’s telah membawa Cadbury Creme Egg McFlurry ke negara ini, menjadikannya tembakan paling dekat Amerika untuk mencuba kepingan ini pada servis yang lembut.

Ia hanya akan tersedia untuk masa yang terhad, jadi, merancang perjalanan anda ASAP. Cancun boleh menunggu.

Post Asli: 26 Feb 2016 pada 5:23 pagi. EST

Hanya apabila kita berfikir bahawa tiada apa yang dapat bersaing dengan Shamrock Shake yang dikasihi, McDonald’s melepaskan satu lagi penciptaan bermusim: McDlurry Egg Cadbury Creme.

gambar

McDonald’s

Tersedia secara eksklusif di Australia (muka sedih), Telur Creme sebenarnya lebih popular di United Kingdom, Kanada, Australia, dan New Zealand. Itu bukan untuk mengatakan bahawa orang Amerika juga tidak suka telur coklat dan telur yang lembut – kami di Delish pastinya. Walaupun terdapat tindak balas menggunakan coklat yang berbeza, Creme Eggs membawa kembali nostalgia yang selalu akan berakhir dengan saya membeli sekurang-kurangnya lima setiap kali saya melihat mereka bersebelahan dengan daftar tunai.

Berita buruk yang lain tentang merawat yang melayan ini? Pencuci mulut mengandungi 14 sudu teh gula (54 gram). Itu lebih daripada dua kali ganda orang dewasa mencadangkan pengambilan gula. Kami masih mahu satu.

Kelonggaran kecil selalu diperlukan-atau dalam kes Creme Egg McFlurry, banyak kelonggaran. Mungkin ini adalah pasangan yang sempurna untuk kek cawan wortel Hershey’s Kisses, tidak?

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...