Mesin Vending Ini Akan Membuat Anda Pizza Homemade Dalam Kurang Daripada Tiga Menit

Kami telah melihat bahagian yang saksama kami mesin penjual lusuh yang menyampaikan segala-galanya dari kaviar ke kentang goreng ke rasa ais krim adat-saya akan mengambil salah satu dari mereka di dapur saya, sila. Satu perkakas berteknologi tinggi seperti ini telah mendapat populariti untuk membuat pizza dari awal. Tidak seperti kebanyakan mesin layan diri (anda tahu orang dengan sandwic ham dan keju yang tidak boleh dimakan sepenuhnya), Let’s Pizza sebenarnya membuat makanan anda diperintahkan. Kejutan, kita tahu.

Malah crazier adalah hakikat bahawa keseluruhan proses mengambil kurang dari tiga minit, daripada membuat doh (ya, walaupun doh dibuat dari awal) untuk membakar dan “menyampaikan” pai sebenar. Pencipta mesin, Claudio Torghele, adalah orang Itali dan menyusun idea itu setelah menemui mesin penjual makanan di mahkamah makanan Amerika.

Torghele berdiri dengan mesin pizza berkelajuan tinggi, tetapi dia tidak mahu menggantikan pizeri sekolah lama. Dia hanya mahu pengguna mempunyai akses kepada pilihan pantas yang masih berkualiti dan rasa baik juga. “Saya pergi untuk mendapatkan pizza di restoran pizza bersama keluarga saya pada hari Sabtu, tetapi jika saya berada di pejabat dan ada mesin di hadapan saya, dan saya lapar, saya hanya boleh menekan butang dan mengambil pizza,” Torghele memberitahu Syarikat Cepat.