Parti busuk! Jimmy Fallon Barfed Semasa Permainan Minum Dengan Ryan Reynolds

Kadang-kadang, alkohol tidak turun dengan baik – terutamanya apabila dicampur dengan bahan-bahan kasar dan rawak. Jimmy Fallon akan tahu. Dia dan Ryan Reynolds memainkan permainan bernama “Drinko”, pada episod terbaru The Tonight Show Dengan Jimmy Fallon, dan katakan saja dia tidak cukup memegang minuman kerasnya.

Jimmy dan Ryan minum Air Gin, yang dihasilkan oleh syarikat minuman keras milik Ryan. Namun, gin itu bukan masalah. Untuk permainan, kedua-dua dimatikan menjatuhkan cakera menjadi dua cawan solo yang berbeza dipenuhi dengan Perkara-Perkara yang Menjijikkan Anda Tidak Akan Ingin Campur Dengan Alkohol (kata-kata saya, bukan mereka). Pengadun itu termasuk sirap maple (tidak mengerikan), jus kerang (saya menggosok), sup tulang (WTF), lobak, dan darah (??).

Di mana pun cakera mendarat, orang-orang terpaksa minum apa sahaja yang ada di cawan + gin.

Tidak hairanlah Jimmy yakked!

gambar

YouTube.com / The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon

Ryan berdiri pertama dan beruntung dengan Twinkie dan anggur soda combo, yang terdengar memberontak kepada saya, tetapi jelas terdapat pilihan lebih buruk yang dipertaruhkan. Pelakon itu bercanda bahawa gabungan itu adalah “90 peratus” diet anaknya. Ryan merosakkan ramuannya dalam satu tangkapan, tetapi Jimmy tidak begitu berjaya pada gilirannya.

Cakera Jimbo yang miskin mendarat di Twinkie dan lobak kuda, dan dia kelihatan seperti dia akan kehilangannya sebelum dia menipis. Dia menyiapkan diri dengan meraih sebatang baldi, dan cukup yakin, datangnya koktail Twinkie-Horseradish-Gin!

gambar

YouTube.com / The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon

gambar

YouTube.com / The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon

Tonton sendiri!

Jimmy, jika anda mahu bermain Drinko dengan seseorang yang dijamin membuang sebelum anda, pilih saya!

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, amazon.com