Pembakar ini menjadikan Keju Grilled Terbaik Dalam Dua Minit Flat

Keju panggang tidak semestinya hidangan keras untuk menarik bersama-sama. Apa yang perlu anda lakukan adalah mentega roti, tampalkannya dalam kuali, dan lapisan dengan banyak keju. Tetapi ia memerlukan anda berdiri di atas dapur dan membalikkannya pada masa yang tepat supaya bahagian luarnya adalah sangat rangup dan bahagian dalamnya melengkung. Jadi bagaimana jika anda boleh membuat semua ini berlaku tanpa kemahiran menunggu dan meneka? Masukkan Smart Toast Cheese Smart Planet.

Panggang Cheese Toaster Horizontal

Jonathan Boulton

Dengan tidak satu tetapi dua gelas grill, anda boleh menyiapkan dua sandwic dalam hitungan minit. Cubalah dua keping roti dalam semburan memasak, tumpukan keju kegemaran anda, dan tarik tuil supaya mudah dibakar. Anda boleh memilih dari dua tetapan “selesai”, tetapi sama ada cara snek kegemaran anda akan siap dalam masa dua minit.

Panggang Cheese Toaster Cage Horizontal

Jonathan Boulton

Lebih-lebih lagi, terdapat tangkapan di setiap sangkar supaya anda tidak perlu bimbang tentang kebakaran keju yang mengejutkan di dapur anda. Setakat ini, perkakas genius $ 30 ini telah menjual di Wayfair dan Walmart, tetapi anda masih boleh menggagalkannya dari Amazon. Tetap cheesy, kawan-kawan saya.

gambar

Jonathan Boulton

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...