Perkara Terburuk yang Boleh Anda Lakukan Di Pedagang Joe

Kerana sebagai beranda tersenyum sebagai juruwang Trader Joe, peminat kedai boleh menjadi sukar. Sekiranya anda tidak dapat menyamar, anda akan menghadapi murka mereka. Kaedah-kaedah membeli-belah di TJ secara umumnya mudah, tetapi jika anda terlupa bagaimana untuk membeli barangan runcit dengan sopan santun, inilah penyegar.

Jangan bawa kehidupan peribadi anda ke lorong.

gambar

RJ Sangosti

Anda tahu tempat yang baik untuk mengejar rakan? Taman. Rumah anda. Bar. Di mana sahaja tetapi kedai runcit. Apabila anda berhenti bercakap dengan, memeluk, atau menjatuhkan diri dengan seseorang (semua perkara yang benar yang kita saksikan) di lorong kecil Trader Joe, anda menyebabkan kesesakan pembeli yang hanya mahu meraih ayam teriyaki beku mereka dan meninggalkan.

Jangan ambil semua sampel.

Orang-orang yang menyukai sampel Trader Joe jauh lebih rendah daripada penyokong Costco, tetapi mereka setia. Perkara itu, TJ hanya mempunyai satu stesen makanan percuma dan bukan selusin kedai. Ia hanya masalah matematik: Jika anda mengambil semua grub di sana, tidak akan ada apa-apa yang tersisa untuk kita yang lain. Dan itu hanya kasar.

Jangan buat kedai juruwang untuk anda.

gambar

PAUL J. RICHARDS

Sesuatu yang gila berlaku apabila anda membuat senarai runcit: Anda tidak lupa apa-apa! Tiada apa-apa yang lebih buruk daripada ke hadapan barisan Trader Trader yang panjang, hanya untuk mencari diri anda menunggu daftar terbuka. Penganiayaan adalah orang yang secara santai meminta seseorang pergi mencari mereka lima perkara yang mereka rindukan.

Jangan masuk dan keluar.

Kami mendapatkannya: Talian panjang dan anda mahu membunuh dua burung dengan satu batu – AKA menandakan tempat anda sejajar dengan kereta anda semasa berjalan melalui kedai untuk membeli-belah. Pembeli rakan anda boleh membiarkan slaid ini – walaupun dua kali, tetapi apa-apa lagi hanya menolak nasib anda. Ketahui berapa lama anda pergi juga. Tiada sesiapa yang mahu menolak kereta anda ke garisan untuk anda.

Jangan menimbun produk popular.

gambar
Trader Joe’s

Ya, umbi kembang kol mempunyai secara literal mengubah hidup anda, dan tidak ada yang lebih baik daripada mentega cookie, tetapi itu tidak memberi anda kebenaran untuk membeli stok keseluruhan kedai. Selebihnya dunia ingin berkongsi kegembiraan anda. Tolong biarkan mereka.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...