Ryan Reynolds Membuat Blake Lively A Glue Cake Untuk Hari Valentine

Anda boleh menghubungi Ryan Reynolds banyak perkara – Deadpool, suami pelakon Blake Lively, lelaki berambut platinum dari Dua Guys, A Girl And A Place Pizza – tetapi jangan anda berani menuduh dia tidak mampu melakukan gerakan L-O-V-E. Hari Valentine ini, bukannya memetik pizza berbentuk hati dari Hungry Howie atau membuat reservasi di beberapa klich bintang Michelin, pelakon itu menyalurkan Contessa Barefoot.

Reynolds memasak kek yang dibungkus strawberi yang berbentuk hati. Pengecapan yang dipenuhi dengan taburan merah jambu dan merah, dengan marshmallow berbentuk hati yang terletak di atasnya untuk hiasan. “Saya membakar kek ini untuk isteri saya,” tulis Reynolds dalam jawatan Instagram. “Penggredan adalah gam, kerana saya bukan ahli sains.”

Lihat siaran ini di Instagram

Saya membakar kek ini untuk isteri saya. Ais adalah gam, kerana saya bukan ahli sains.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ryan Reynolds (@vancityreynolds) pada

Glue icing, huh? Untuk bersikap adil, Reynolds mengakui dia tidak sesuai untuk memasak untuk isterinya. “Jika saya memasak, anda akan mempunyai api struktur,” katanya Kesihatan lelaki musim panas yang lepas. “Pegawai bomba akan melepaskan pintu kami, mengambil isteri saya, dan memberikannya kehidupan yang lebih baik.”

Datang dari lelaki yang sering tweet mencium permata seperti, “tidak ada yang lebih baik daripada kegembiraan yang mudah untuk mencari 5 dolar dalam sepasang seluar lama, atau menemui isteri saya dan saya mempunyai anak perempuan kedua lebih setahun yang lalu,” adalah selamat untuk mengatakan kek gam adalah jenaka. (Adakah kita benar-benar perlu mengeja itu untuk anda?) Sebahagian daripada kami berharap dia mati serius, dan ia adalah manis yang akan menggantung di atas mantel mereka untuk tahun yang akan datang, acuan dan debu dikutuk.

Kepada orang seterusnya yang memberitahu anda cinta mati Hari Valentine ini, mendorong bahawa Instagram di wajah mereka. Romantik hidup dan baik, selagi anda mempunyai sebotol yang berguna Elmer.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.