Sarapan Chick-fil-A Menawarkan Sarapan Percuma Semasa Minggu Buruh

chick-fil-a free breakfast during labor day week

Dengan hormat dari Chick-fil-A

Adakah anda suka sarapan percuma? Restoran Chick-fil-A adalah pertaruhan yang anda lakukan – mereka menganjurkan hadiah sarapan di seluruh negara pada minggu Hari Buruh, 6 hingga 10 September.

Satu-satunya tangkapan: Para pengunjung mesti melawat chick-fil-aforbreakfast.com lebih awal daripada waktu dan rizab waktu dan tarikh mereka merancang untuk menebus hidangan sarapan percuma pilihan mereka. Di laman web ini, grid tempahan memaparkan slot masa selama satu jam dari jam 6:30 hingga 10:30 pagi dan juga menaikkan bilangan tempahan yang kekal.

Sistem tempahan telah aktif sejak Isnin, dan tempahan pagi Hari Buruh kelihatan pantas. Jadi, jika anda menyukai rantai ayam yang berpangkalan di Atlanta ini dan ingin makan di sana pada hari anda, anda sebaiknya tidak menangguhkan.

Lebih dari Delish: 18 Sarapan pagi Cepat untuk Pagi Sibuk

Oleh kerana maskot ayam mungkin membangkitkan tanggapan makna kanibal, maskot Chick-fil-A adalah “Eat Mor Chikin” sapi, dan dengan jelas, mereka mahu kita makan lebih teratur ejaan ayam untuk sarapan pagi. Item berasaskan ayam yang tersedia melalui promosi sarapan percuma ini termasuk Biskut Ayam Chick-fil-A®, biskut ayam pedas, Chick-fil-A Chick-n-Minis ™ (tiga kiraan), Ayam, Telur & dan Chicken Breakfast Burrito. Pilihan bukan ayam termasuk Biskut Sosej, Sosej Sarapan Burrito, Bacon, Biskuit Telur & Keju, dan Multigrain Oatmeal, tawaran terbaru dan paling sedar kesihatan dalam barisan.

chick-fil-a free breakfast during labor day week

Cetakan halus menyatakan bahawa pelanggan mesti membawa salinan tempahan untuk menebus sarapan mereka dan bahawa tawaran itu terhad kepada satu hidangan sarapan percuma setiap orang setiap restoran sepanjang tempoh lima hari.

Loading...