Satu lagi “Mama June: From Not To Hot” Bintang Memperbaiki Pembedahan Utama

Mama June telah cepat menonjolkan berat badannya 300 pound kerana menjalani pembedahan lengan gastrik dan bekerja dengan pelatih. Tetapi dia Mama June: Not To Hot costar Jennifer Lamb – juga bekas isterinya Mike Thompson (isteri Sugar Bear) isteri baru – tidak begitu berminat untuk menumpahkan berat badannya yang berlebihan. Alasannya tidak ada kaitan dengan kesihatannya dan segala-galanya berkaitan dengan persaingannya yang panjang dengan Mama June.

gambar

Youtube.com/WE tv

Pada satu episod siri baru-baru ini, Domba melawat doktornya selepas mengalami sakit dada dan pening. Dia menimbang dalam mendedahkan nombor menakutkan: £ 431. Dokumen itu mencadangkan pembedahan penurunan berat badan – dan cakar Lamb keluar. “Saya tidak mahu kelihatan seperti bulan Jun, saya tidak mahu kelihatan seperti bulan Jun, tetapi jika saya terus melakukan apa yang saya lakukan sekarang, saya tidak akan menjamin lima tahun akan datang,” katanya. Domba terus merujuk kepada bulan Jun sebagai “anak patung Barbie bobblehead” – jab jelas pada gelombang biru lembut, pemancaran Mama June dan pakaian berpeluk tubuh.

gambar

Paras Griffin

Tetapi di sebalik kecelakaan itu, Lamb berkongsi kebimbangan yang lebih merisaukan: “Mike sentiasa menyukai wanita yang lebih besar Jadi, jika saya beritahu dia, saya mungkin kehilangannya, saya perlu bimbang: Adakah dia masih akan mencintai saya sama seperti dia mencintai saya sekarang ? ” Domba sejati akan kelihatan seperti orang yang sama sekali berbeza jika dia mendapat pembedahan. Doktornya berkata seseorang yang saiznya boleh mengharapkan kehilangan hampir separuh berat badan mereka. Tetapi memilih daripada prosedur menyelamatkan nyawa untuk menyelamatkan perkahwinan mungkin bukan pilihan paling bijak.

Mungkin Lamb dapat mencuba regimen penurunan berat badan yang tidak menular terlebih dahulu. Mama June mempunyai beberapa petua yang mudah dipersoalkan.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...