Semua Dunkin ‘Donuts’ Iced Coffee Flavors, Peringkat

Hari-hari hangat akhirnya di sini, dan dengan mereka datang musim kopi ais. Untuk mempersiapkan anda untuk perjalanan terapung di hadapan, kami memutuskan untuk mencicipi ujian dan pangkat semua rasa kopi aiskrim Dunkin ‘Donuts-dari mocha tradisional ke luar jalan berbatu. Kami menilai (dari yang terbaik hingga terburuk) terhadap rasa keseluruhan, tetapi juga jika kopi benar-benar merasakan seperti rasa yang dikatakan sebagai.

Kami juga ingin tahu apa yang membuatkan rasa menjadi “pusaran,” jadi saya menghampiri Dunkin ‘Donuts, dan mendapat respons ini dari Jeff Miller, chef eksekutif Dunkin’ Cheands dan naib presiden pengeluaran:

Dunkin ‘Donuts menawarkan tujuh pilihan tembakan rasa, tanpa gula, dan gula tanpa gula, tetapi perisa pernafasan adalah kreamier dan pilihan yang lebih memanjakan. Pinggang Dunkin ‘Donuts dibuat dengan susu pekat manis dan dibumbui dengan koko, vanila dan perisa lain untuk mencapai pelbagai perisa Dunkin’ Donuts dikenali untuk.

Jadi ada begitu. Tetapi adakah bilah-bilah rasa ini bergabung dengan kopi untuk mencipta bau rasa sebenar kelezatan? Teruskan membaca:

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Caramel Mocha

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

1. Caramel Mocha

Menggabungkan dua standard, dan apa yang anda dapat? Kopi ais dengan rasa yang disampaikan. Taster kami berkata mereka merasai lebih banyak coklat daripada karamel, tetapi secara keseluruhan kesannya agak menyenangkan.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Mocha

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

2. Mocha

Satu lagi klasik, dan dengan alasan yang baik – ini mempunyai rasa coklat yang sengit. Satu pengulas mengatakan bahawa ia seperti coklat panas dengan kopi, yang kedengarannya sama seperti mocha.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Butter Pecan

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

3. Butter Pecan Swirl

Bagi peminum kopi yang tidak mahu merasai sebarang kopi, inilah rasa untuk anda. Ini terasa seperti minum ais krim cair krim cair atau, seperti yang dikatakan pengiter, seperti gula-gula. Minum besar pasti akan menjadi idea yang tidak baik dalam penglihatan, tetapi ia pasti kuku rasa mentega dan krim ais krim. Jelas sekali, ia sangat manis, jadi jika itu bukan perkara awak, teruskan.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Caramel

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

4. Caramel

Kopi ais krim karamel sudah ada. Anda boleh merasai karamel, tetapi ia tidak terlalu banyak. Baiklah.

Dunkin' Donuts Iced Cofee - French Vanilla

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

5. Vanilla Swirl Perancis

Lebih seperti pusaran vanila palsu – hey oh! Anda pasti dapat merasakan vanila, tetapi penguji sangat mendapati rasa tiruan ini. Jadi ia kehilangan mata untuk ickiness, tetapi juga untuk menjadi membosankan.

Dunkin' Donuts Iced Coffee - Cookie Dough

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

6. Cookie Dough Swirl

Walaupun ini adalah rasa yang paling baik untuk kita dalam teori, sayangnya ia tidak cukup menyampaikan. Tukang masak kami menganggap ia mempunyai intipati adonan kue, tetapi tidak benar-benar adonan kuku yang mereka inginkan. Kebiasaannya, tasters mengatakan ia hanya merasai manis – yang tidak bermakna mereka tidak akan meminumnya secara teratur – tetapi untuk latihan ini, ia gagal.

Dunkin' Donuts Iced Coffee Ranked - White Chocolate Raspberry

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

7. Raspberry Chocolate Putih

Rasa ini kuku raspberry, tetapi tidak banyak lagi. Pasti jangan tahan nafas anda untuk sebarang kesan coklat putih; ini adalah pertunjukan raspberry. Jika anda peminat raspberi, anda akan gembira, tetapi saya cenderung untuk bersetuju dengan pengiter yang mengatakan ini merasai seperti kopi yang disalurkan dengan vodka raspberry.

Dunkin' Donuts Iced Coffee Ranked - Rocky Road

Dunkin ‘Donuts / Brown-Eyed Baker

8. Rocky Road Swirl

Nah ini tidak merasakan seperti ais krim jalan berbatu – sebenarnya, ia diterangkan dengan cara yang tidak menyelerakan seperti “terlalu pahit,” “tiruan” dan “rasa seperti ubat.” Walaupun satu penyamar adalah peminat: “Ia mencerca lidah saya, tetapi dengan cara yang baik.”

Dunkin' Donuts Iced Coffee Ranked

Dunkin ‘Donuts / Getty Images

9. Hazelnut Swirl

Kami tidak tahu apa yang terasa seperti ini, tetapi ia pasti bukan hazelnut. Semua orang tetapi satu penyamar merasakan seperti ini rasa terlalu kuat merasai seperti sesuatu yang berbeza, mulai dari kacang popcorn jagung untuk butir-butir. Seorang pelukis kelihatannya terpejam ketika dia bergumam: “Saya ketakutan olehnya.”

Jadi, ada yang anda ada: Senang mencuba dengan rasa mewah Dunkin, tetapi jika anda mahukan kopi ais yang disukai yang benar-benar rasanya seperti apa yang dikatakannya, anda lebih baik melekat pada klasik.