Setiap Donut Klasik Dari Dunkin ‘Donuts, Peringkat

Dunkin Donuts Ranked - Lead

Lindsay Funston

Kami sudah ditimbang dengan rasa kopi aiskrim Dunkin ‘Donuts, tetapi ini adalah acara utama. Untuk menghormati Hari Donut Kebangsaan (Ia 5 Jun … Adakah anda tidak menghantar ibu anda kad?), Kami mengarahkan semua ciptaan rantaian mega yang akan kami pertimbangkan “klasik” -makan kek keju krim atau cita bermusim dalam pusingan ini. Setelah tergesa-gesa di waktu petang epik, kami menduduki anak lelaki yang jahat ini (dari yang paling teruk hingga yang terbaik), sehingga kali lain anda mendapati diri anda dalam kecemasan donat, anda tidak akan panik dan tidak sengaja mendapatkan bagel sebagai gantinya.

18. Donut Strawberry-Frosted

Ini terlalu manis, dan mempunyai rasa strawberi yang sangat tiruan, menjadikannya donat yang kalah dari donat “klasik”. Walaupun, ia mesti dikatakan, donat terburuk Dunkin adalah lebih baik daripada tiada donut sama sekali.

Dunkin Donuts Ranked - Strawberry Frosted

Lindsay Funston

17. Cinnamon-Sugar Donut

Walaupun idea yang bagus dalam teori, nisbah kayu manis kepada gula adalah jauh di sini. Bayi ini dikuasai oleh kayu manis tulen, dan TIDAK dengan cara yang baik.

Dunkin Donuts Ranked - Cinnamon Sugar

Lindsay Funston

16. Jelly Donut

Satu pengulas mengatakan bahawa jeli dalam pengecapan ini terasa seperti cawan puding. Dengan pelit jeli palsu yang menumpahkan, kami yakin ia bukan pujian.

Dunkin Donuts Ranked - Jelly Donut

Lindsay Funston

15. Donut Marble-Frosted

Coklat kecil, vanila kecil-banyak lotta manis.

Dunkin Donuts Ranked - Marble Donuts

Lindsay Funston

14. Apple-Crumb Donut

Dunkin pasti dipaku rasa epal dalam ini, walaupun ia lebih “pai epal gas” daripada buatan sendiri. Tambahan pula, topping “remeh” agak pelik, yang bukan kata sifat yang kita rasakan.

Dunkin Donuts Ranked - Apple Crumb

Lindsay Funston

13. Blueberry Donut

Walaupun salah seorang tarian kami mengisytiharkan ini menjadi kegemarannya yang mutlak, kami yang lain tidak dapat melepasi letupan manis. Ia seperti sudah dicelupkan blueberries manis ke dalam mandi gula dan kemudian dibakar ke dalam donat gula.

Dunkin Donuts Ranked - Blueberry Donut

Lindsay Funston

12. Donut Chocolate Kreme-Filled

Seorang penyamar mengatakan bahawa ini mengingatkannya tentang pembekuan coklat dari kaleng, yang tidak semestinya kita fikir adalah perkara yang sama sekali.

Dunkin Donuts Ranked - Chocolate Kreme

Lindsay Funston

11. Donut Kreme-Bayi Bavaria

Kami mempunyai jangkaan yang rendah untuk yang satu ini, tetapi menghairankannya adalah tidak penting – tidak hebat, tidak mengerikan, biasa-biasa dengan teras penuh krim.

Dunkin Donuts Ranked - Bavarian Kreme

Lindsay Funston

10. Donat Vanila-Frosted

Donat berwarna-warni ini bukan sesuatu yang luar biasa, tetapi pasti mendapat pekerjaan yang dilakukan.

Dunkin Donuts Ranked - Vanilla Frosted

Lindsay Funston

9. Boston Kreme Pie Donut

Terdapat satu pembenci vokal dari donat ini, tetapi kebanyakan kita menganggap ini adalah yang terbaik dari kategori donat yang dipenuhi. Ia pasti memberikan anda rasa coklat-custard dari pencuci mulut Beantown klasik.

Dunkin Donuts Ranked - Boston Kreme Pie

Lindsay Funston

8. Kelapa Daging

Dua gigitan di antara kita adalah seperti, menenangkan kelapa, tetapi orang lain tanpa pembelaan peribadi terhadap rasa meracau tentang pilihan ini diakui cukup.

Dunkin Donuts Ranked - Coconut

Lindsay Funston

7. Donut Chocolate-Frosted

Betulkah yang terbaik dari sekumpulan frosted, dan bagaimana mungkin ia tidak? Coklat coklat legit dan sprinkles menambah jumlah keseronokan yang sempurna.

Dunkin Donuts Ranked - Chocolate Frosted

Lindsay Funston

6. Donut Tua Lama

Donat ini memohon dunk, tetapi walaupun terdapat kekeringan terbina dalam, ia masih cukup sihat. Ia mengingatkan kita tentang lawatan ke kedai donat ketika kita masih kanak-kanak, dan kenangan hangat mungkin menjejaskan rasa.

Dunkin Donuts Ranked - Old-Fashioned

Lindsay Funston

5. Powered Donut Sugar

Lazat, tetapi ia lebih manis dengan cara yang baik. Juga, amaran, jika anda fikir yang kolot sudah kering, maka menghirup serbuk dari ini tidak akan membantu kami untuk meyakinkan anda bahawa ini lebih tinggi pada senarai.

Dunkin Donuts Ranked - Powdered Sugar

Lindsay Funston

4. Sour Cream Donut

Ini tidak dijangka. Sebenarnya, kita telah mempertimbangkan semula pilihan hidup kita kerana kita telah tidak makan cukup banyak donat krim masam. Cake-y, dengan sempurna frosted dan dengan tekstur yang unik, pertimbangkan kita menukar.

Dunkin Donuts Ranked - Sour Cream Donut

Lindsay Funston

3. Cruller

Seperti corong kue dalam bentuk donat, kegemaran ini sering dijual dari lokasi Dunkin ‘. Sempurna manis dengan tekstur yang hebat, kami juga suka menarik lapisan lapisan untuk memastikan kami mendapat gula maksimum dalam setiap gigitan.

Dunkin Donuts Ranked - Crueller

Lindsay Funston

2. Donut Glazed

The Zeus di puncak bukit donat, versi Dunkin yang berkilat agak hebat. Ia mempunyai pengedaran yang bagus untuk glaze, tekstur yang berbulu, dan tidak berminyak. Kami tidak akan memanggilnya sempurna, tetapi ada sebabnya donat yang berkilat ini adalah asas semua donat Dunkin yang lain diukur terhadap.

Dunkin Donuts Ranked - Glazed

Lindsay Funston

1. Donut Kue Coklat

Bagaimanakah anda boleh meningkatkan keindahan yang merupakan donat klasik yang berkilat? Buat coklat. Itu silsilah ditambah bonus tambahan tekstur kek-y orang ini menjadikannya sukar untuk dilalui oleh lokasi bajunan Dunkin Donuts yang kami jalani setiap hari.

Dunkin Donuts Ranked - Chocolate Glazed

Lindsay Funston

Bonus: Kita boleh menolak menunjuk kepada anda rasa yang sangat saintifik cara kami menjalankan episod Dunkin ‘Donuts kami, hormat dari Editor Berita Makanan kami Rheanna O’Neil Bellomo’s Instagram: