Spray-On Labu Spice Flavoring Membuat SILA JUGA Rasa Seperti Labu

Jika anda tidak mempunyai pilihan untuk merasakan secara harfiah semua yang anda makan dengan rempah labu, adakah anda benar-benar memilikinya? Jawapan untuk soalan itu jelas tidak, sebab itulah anda perlu teruja untuk mengetahui bahawa terdapat produk rempah labu pada semburan yang akan membuat semua impian anda menjadi kenyataan.

Simply Beyond, sebuah jenama yang mengkhususkan diri dalam herba dan rempah-rempah, mencipta produk, dan ia boleh dibeli di laman web syarikat untuk $ 11 botol. Semburan itu datang dalam kontena yang mesra alam, bukan aerosol, dan mengandungi hanya bahan semulajadi, seperti minyak kanola, kayu manis, halia, pala, dan allspice (sekiranya anda memerlukan lebih banyak insentif untuk memasak makanan anda dengan ini dan ini hanya untuk sisa musim ini).

gambar

Hanya Beyond

Sudah tentu, Spice Spice Organic Spray-On Spice bukan satu-satunya produk yang membantu orang mendapatkan semangat jatuh. Syarikat itu juga menjual rasa musim bunga yang lain seperti kayu manis dan roti halia, dan juga menjual ketiga-tiga rempah bersama untuk harga yang ditetapkan sebanyak $ 29. Ia adalah tawaran yang sangat baik jika anda tidak boleh bau lilin kayu manis tidak cukup untuk anda.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...